Ποιες είναι οι τάσεις των αρωμάτων για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα;

Με τον καιρό να αλλάζει και το σκηνικό να φοράει τα φθινοπωρινά του, είναι λογικό να θέλεις να απαλλαγείς από τα φρουτώδη καλοκαιρινά αρώματα και να υιοθετήσεις μια πιο cozy, φθινοπωρινή αρωματική διάθεση. Βγάλε την πιο θηλυκή σου πλευρά και ξεκίνα να χρησιμοποιείς πιο ζεστές, φίνες μυρωδιές που θα ντύσουν τέλεια τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες μέρες σου.

Ποιες είναι οι κύριες τάσεις των αρωμάτων για το φθινόπωρο και τον χειμώνα;


Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τα αρώματά σου, ακολουθώντας τις τάσεις και τις ανάγκες της νέας σεζόν. Συστατικά όπως η κανέλα, η βανίλια ή τα εσπεριδοειδή συνδυάζονται άψογα και δίνουν μια ανανέωση που θυμίζει κάτι από βροχερό απόγευμα του φθινοπώρου. Δες μερικές ιδέες για να ενσωματώσεις στις μυρωδιές σου:

Cozy, ζεστές μυρωδιές από μπαχάρια:


Σκέψου κανέλα, μήλο, μοσχοκάρυδο και πες μου ότι δεν σκέφτεσαι την σπιτική ζεστασιά του χειμώνα. Οι ζεστές νότες αυτών των μυρωδικών δίνουν μια μοναδική αίσθηση θηλυκότητας που αλλάζουν τη διάθεση.

Spicy και τολμηρά αρώματα:


Το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για να προσθέσεις κάτι πιο τολμηρό στην καθημερινή σου αρωματική ρουτίνα. Οι νότες από μαύρο πιπέρι, γαρύφαλλο ή κάρδαμο είναι το απόλυτο trend που θα κάνει τη διαφορά σε εσένα και τους γύρω σου!

Woodland wonder:


Η μαγεία του δάσους ταιριάζει άψογα σε αυτή την εποχή. Ξυλώδη αρώματα, όπως ο κέδρος και το σανδαλόξυλο προσφέρουν μια μοναδική γήινη αίσθηση ανανέωσης και συντροφεύουν ιδανικά τον φθινοπωρινό σου περίπατο στον καθαρό αέρα.

Γλυκιά συμφωνία από μυρωδιές:


Νότες καραμέλας, βανίλιας, σοκολάτας και πραλίνας: δεν είναι μόνο ιδανική επιλογή για ένα gourmet επιδόρπιο, αλλά αποτελούν μια τέλεια βάση για τα γλυκά αρώματα του φθινοπώρου. Οι γλυκές και ζεστές τους νότες είναι η απόλυτη τάση για τα αρώματα του φθινοπώρου που προκαλούν ένα αποτέλεσμα που σαγηνεύει.

Φρεσκάδα του πράσινου:


Εάν είσαι από αυτές που προτιμούν πιο προσεγμένα αρώματα με πράσινες και φυσικές νότες, εστίασε σε αρώματα που περιέχουν νότες πεύκου, μέντας ή βασιλικού. Θυμίζουν κάτι από φύση λίγο μετά την βροχή.

Κομψότητα από λουλούδια:


Το ότι μπήκε το φθινόπωρο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποχωριστείς τις μυρωδιές των λουλουδιών. Προτίμησε σταθερά, διαχρονικά λουλούδια, όπως το τριαντάφυλλο ή τη βιολέτα που θα ντύσουν τέλεια την χειμερινή σου καθημερινότητα.

Είτε σου αρέσουν οι γλυκιές νότες βανίλιας, είτε προτιμάς να δίνεις μια πιο έντονη πλευρά του εαυτού σου με το άρωμά σου, τα trends του φθινοπώρου και του χειμώνα θα καλύψουν κάθε σου διάθεση. Ξεκίνα σήμερα κιόλας να πειραματίζεσαι και ανακάλυψε τις δικές σου μοναδικές συνθέσεις!

Αφήστε μια απάντηση