Μετάτρεψε το σπίτι σου σε έναν Cozy Χειμερινό Παράδεισο!

Τώρα που ο χειμώνας έχει φτάσει, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μία cozy και φιλόξενη γωνιά που θα μας περιμένει στο τέλος της ημέρας. Τα Αρωματικά Χώρου θα προσφέρουν ευεξία και σίγουρα θα τονώσoυν τη διάθεση σου. Αν θέλεις λοιπόν να μετατρέψεις το σπίτι σου σε μία ζεστή φωλιά για να περάσεις τους κρύους μήνες του χρόνου, δες παρακάτω τα home scents που μπορείς να επιλέξεις, ανάλογα με το συναίσθημα που θέλεις να δημιουργούν στον χώρο σου.

Αν αγαπάς την ηρεμία και θέλεις να ταξιδεύεις σε μέρη που σε χαλαρώνουν 

Ένα ήσυχο, εκλεπτυσμένο και παράλληλα σαγηνευτικό άρωμα το Green Tea Diffuser από σύκο, τσάι μάτσα και κέδρο θα ζωντανεύσει κάθε σου στιγμή. Αν θέλεις ο χώρος σου να προσδίδει μια ηρεμία και αίσθηση γλυκιάς καθαριότητας, σου προτείνω το White Tea Diffuser από λευκό τσάι. Ενώ αν λατρεύεις το άρωμα της λεβάντας, το Levander Pillow Mist με βάση τη λεβάντα και ευχάριστες νότες από σύκο και χαμομήλι θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια. Ιδανικό για να αρωματίζεις το σπίτι σου κάθε ώρα και στιγμή και να δίνει την ηρεμία και ευεξία που αναζητάς.

Αν θέλεις κάτι πιο musky και πουδράτο

Από τα αρωματικά χώρου δεν θα μπορούσε να λείπει η πούδρα. Η τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε δωμάτιο δεν είναι άλλη από το Rice Powder Diffuser.  Έχει ένα ελαφρύ άρωμα πούδρας αλλά και καθαριότητας που μόλις το δοκιμάσεις σίγουρα θα κολλήσεις με το άρωμα του. Αν όμως αγαπάς τα musky αρώματα, δοκίμασε το Silver Musk Diffuser με λευκό μόσχο, πούδρα, ίριδα και βιολέτα. Τόσο βαθύ και αισθησιακό το άρωμα του που θα δημιουργήσει την πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο σου. 

Αν προτιμάς κάτι ζωηρό, ξεσηκωτικό αλλά ταυτόχρονα φρέσκο

Σου αρέσουν τα fresh & energy scents; Το Citrus Diffuser είναι για εσένα! Ένα εσπεριδοειδές άρωμα που εκπέμπει αίσθηση δροσιάς, χάρη στις νότες από άνθη πορτοκαλιάς και μανταρίνι. Ακόμη, θα μπορούσες να δοκιμάσεις το αγαπημένο Fig Diffuser, το οποίο αποτελείται από νότες σύκου και εσπεριδοειδή, χαρίζοντας στην ατμόσφαιρα το φρουτένιο άρωμα του.

Αν πάλι θέλεις κάτι ιδιαίτερο, μυστηριώδες

Ένας σωστός παράδεισος αρωμάτων, το Earl Grey, με νότες από κανέλα, γιασεμί και κάρδαμο, θα διεγείρει τις αισθήσεις με το ζεστό άρωμα του. Τόσο ιδιαίτερο που αν το επιλέξεις μια φορά θα το διαλέγεις για πάντα. Ένας ακόμη συνδυασμός αρωμάτων, Firewood Diffuser με νότες από σανταλόξυλο και musk. Σίγουρα θα ανανεώσει τον αέρα στο περιβάλλον με την πρώτη κιόλας χρήση.

Αν λατρεύεις τα αναζωογονητικά αρώματα

Ποιος δεν αγαπάει τα λουλουδένια αρώματα; Τόσο girly, που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση με την πρώτη χρήση. Το ανανεωμένο Αρωματικό Χώρου Secret Garden, από λευκά άνθη και πούδρα είναι αξία ανεκτίμητη. Επιπλέον, δεν θα μπορούσα να μην σου συστήσω μια ξεχωριστή μίξη από διάφορα άνθη και φρούτα του πάθους. Το Purple Cloud είναι μια έκρηξη κόκκινων φρούτων. Διάφορα άνθη, φρούτα του πάθους, μόσχος και το βετιβέρ συντελούν την μοναδική αυτή σύνθεση που δεν περνά απαρατήρητη!

Classics, τα διαχρονικά και πολυαγαπημένα

Είσαι Vanilla lover; Το Vanilla Diffuser, αναδίδει ένα άρωμα τόσο γνωστό και οικείο σε όλους μας το άρωμα της Βανίλιας, προκαλώντας ένα αίσθημα γαλήνης και ασφάλειας. Στην περίπτωση που ψάχνεις τρόπους να προσθέσεις το κάτι παραπάνω στην καθημερινότητα σου, δοκίμασε τη χρήση ενός αρωματικού χώρου με άρωμα καθαριότητας. Ξεκινά λοιπόν με το Cotton Diffuser, το οποίο ξεχωρίζει για το φρέσκο του άρωμα και υπόσχεται να προκαλέσει αίσθηση καθαριότητας, ξεκούρασης και φροντίδας στον χώρο σου!

Zoniou Suggests 

Όταν επιλέγεις ένα άρωμα για τον χώρου σου, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου την ατμόσφαιρα του χώρου, την εποχή του χρόνου και το προσωπικό σου στυλ. Για αυτό, τον χειμώνα επιλέγουμε συνήθως ένα άρωμα έντονο που θα προκαλέσει ζεστασιά, ενώ το καλοκαίρι ιδανικό είναι ένα άρωμα που θα κάνει το δωμάτιο αναζωογονητικό και δροσερό.

Αφήστε μια απάντηση