Πώς να Διατηρήσεις την Επιδερμίδα σου Ενυδατωμένη Μετά το Καλοκαίρι

Φρέσκια, λαμπερή, και ενυδατωμένη- η ιδανική εντύπωση που θέλουμε να αφήσουμε για την επιδερμίδα μας μετά το καλοκαίρι, ίσως να είναι ευκολότερη από όσο νομίζεις! Μετά από μήνες ηλιοθεραπείας, η επιδερμίδα μας χρειάζεται την προσοχή και την φροντίδα που της αξίζει. Ας δούμε μερικά πρακτικά tips μετά τις ζεστές αυτές μέρες.

Ενυδατική κρέμα σώματος

Ξεκίνα την περιποίηση εφαρμόζοντας μια πλούσια κρέμα σώματος, που να ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σου για τέλεια αποτελέσματα. Μια κρέμα πλούσια σε βιταμίνη Ε θα βοηθήσει επίσης στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Ιδανικά, θα σου πρότεινα την Body Cream και την Body Butter. Θα εκπλαγείς!

Ενυδατώσου από μέσα προς τα έξω: 

Πιες πολύ νερό καθημερινά για να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο. Το νερό είναι η καλύτερη λύση για μια φυσική και λαμπερή επιδερμίδα, όλο τον χρόνο.

Απολέπιση:

Κάνε απολέπιση στο πρόσωπο ή το σώμα μια φορά την εβδομάδα για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου. Αυτό θα βοηθήσει τα προϊόντα να εισχωρήσουν πιο αποτελεσματικά. Δοκίμασε το Foaming Scrub για άμεσα αποτελέσματα!

Απαλό μασάζ:

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ είναι γνωστές. Εκτός από χαλαρωτικό, βοηθάει και στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, ενώ επιταχύνει την απορρόφηση των ενυδατικών προϊόντων. Επίλεξε ένα λάδι σώματος, όπως το Dry Body Oil, ή μια ελαφριά lotion, όπως η Body Lotion, και κάνε ανοδικές, κυκλικές κινήσεις συστηματικά για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Μάσκες προσώπου

Κάνε μια φυσική μάσκα προσώπου με φυσικά συστατικά όπως αγγούρι, μέλι και γιαούρτι. Οι μάσκες θα δώσουν μια επιπλέον δόση ενυδάτωσης και θρέψης στην επιδερμίδα σου.

Απόφυγε τα καυτά ντους:

Μπορεί να είναι απολαυστικά, αλλά τα καυτά ντους αφαιρούν τα φυσικά έλαια από το δέρμα. Προτίμησε δροσερά ή χλιαρά ντους για να παραμείνει η επιδερμίδα σου ενυδατωμένη.

Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές καθημερινά, η επιδερμίδα σου θα σε ευγνωμονεί! Μην ξεχνάς πως το δέρμα σου είναι ο καθρέφτης σου. Γι’ αυτό του αξίζουν πάντα τα καλύτερα!

Αφήστε μια απάντηση