SUMMER ROUTINE: Τα Απόλυτα Skincare Tips για το Καλοκαίρι

Ποια είναι τα βασικότερα skincare tips για το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι έκανε την οριστική του εμφάνιση. Τώρα που ο ήλιος συναντάει το δέρμα σου περισσότερο, ήρθε η ώρα να προσαρμόσεις την καθημερινή σου ρουτίνα και να φροντίσεις το δέρμα σου όπως του αξίζει.

Ποια είναι τα βασικότερα skincare tips για το καλοκαίρι;

Δεν είναι μόνο ότι πρέπει να προστατεύσεις το δέρμα σου, αλλά πρέπει και να το βοηθήσεις να διατηρήσει την φυσική του λάμψη. Δες μερικές συμβουλές, αλλά και ιδέες από προϊόντα, για να το πετύχεις:


Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση:

Το κλειδί στη διατήρηση ενός υγιούς, λαμπερού δέρματος το καλοκαίρι βρίσκεται στην συστηματική ενυδάτωση. Εκτός από το να πίνεις πολύ νερό, μια σειρά από ενισχυμένες κρέμες σώματος και προσώπου θα σε βοηθήσουν να δεις τη διαφορά. Επίλεξε τη body cream ή τη body lotion: η σύνθεσή τους είναι ιδανική για να αναπληρώνουν την υγρασία στο σώμα και να σε διατηρούν ενυδατωμένη.

Προστασία από τον ήλιο:

Η προστασία από τις ακτίνες UV έχει τεράστια σημασία! Επίλεξε προϊόντα με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF30. Αποτελούν την ιδανική προστασία από τον ήλιο, χωρίς λιπαρότητα και με εύκολη απορροφητικότητα.

After-sun, το αγαπημένο:

Αυτό το feeling μετά την παραλία που το σώμα σου ζητά απεγνωσμένα ενυδάτωση είναι ίσως το χαρακτηριστικότερο του καλοκαιριού. Φρόντισε το δέρμα σου με την After Sun Body Lotion που περιέχει aloe vera, εκχύλισμα αγγουριού, προβιταμίνη Β5 και σκόνη γιαουρτιού, ώστε να νιώσεις το δέρμα σου να ανακουφίζεται, ενώ παράλληλα ενισχύεις τα θρεπτικά του συστατικά.

Δροσερά, ελαφριά αρώματα σώματος:

Προτίμησε αρώματα, κρέμες σώματος ή body mist με ελαφριές, δροσερές νότες που δεν βαραίνουν το σώμα και την διάθεσή σου. Καρύδα, εσπεριδοειδή και γιασεμί είναι οι ιδανικές βάσεις που θα ανανεώσουν το σώμα και την διάθεσή σου. Σου προτείνω το καλοκαιρινό Under The Sun – Combo Bag ή body mist με το αγαπημένο σου άρωμα.

Ακολουθώντας αυτά τα βασικά βήματα και επιλέγοντας τα σωστά προϊόντα περιποίησης, οι νέες σου καλοκαιρινές skincare συνήθειες θα σε βοηθήσουν να νιώθεις άνετη, λαμπερή και αναζωογονημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας! Καλό μας καλοκαίρι!

Αφήστε μια απάντηση