Perfume daily rituals: Αν η μέρα σου είχε άρωμα, ποιο θα διάλεγες;

Zoniou Suggests: Perfume Rituals

Χαλάρωση, βελτίωση της διάθεσης, αναζωογόνηση, χαρά: το άρωμα δεν είναι απλά μια μυρωδιά. Είναι τρόπος ζωής! Ο τρόπος που μυρίζεις μπορεί να σου αλλάξει όλη τη διάθεση. Φαντάσου, λοιπόν, κάθε σου στιγμή να έχει το δικό της άρωμα – αυτό που θα απογειώσει όλη σου τη διάθεση και θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα στο σώμα σου. Φτιάχνοντας τα δικά σου rituals βάζεις τη δική σου υπογραφή σε αυτό που κάνεις και αλλάζεις ακόμη και αυτό που εκπέμπεις γύρω σου.

Ντύσε τις συνήθειές σου με αρώματα

Μπορεί να θέλεις το αγαπημένο σου statement άρωμα όταν πίνεις καφέ με την κολλητή σου, ή όταν πηγαίνεις βόλτα στην αγορά. Από την άλλη, ίσως σε μια μέρα γεμάτη επαγγελματικά ραντεβού να ταιριάζει κάτι πιο δυναμικό, ενώ όταν χαλαρώνεις το Σαββατόβραδο να επιθυμείς ένα άρωμα με γλυκές νότες που προκαλεί ηρεμία και χαλάρωση. Το δικό σου perfume mix & match ξεκινάει από τις δικές σου προσωπικές συνήθειες. Ξέρεις πώς να το διαλέγεις;

Expert tips: πώς να διαλέξω το άρωμά μου;

Καμιά φορά γίνεται μηχανικά, ωστόσο τη στιγμή που αρωματίζεσαι επιλέγεις πώς θα νιώθεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Ανάλογα με το feeling, λοιπόν, μπορείς να επιλέξεις τα εξής:

  • Εσπεριδοειδή, τα εμψυχωτικά: grapefruit, μανταρίνι, lime – νόστιμες και ζωντανές νότες αρωμάτων που τονώνουν τη διάθεση και ξυπνούν τη φρεσκάδα που αναζητάς. Ιδανικά για μια μέρα γεμάτη ένταση στη δουλειά.
  • Μέντα, η αναζωογονητική: για ενεργοποίηση του εγκεφάλου ή περισσότερη συγκέντρωση, μια κρέμα ή ένα άρωμα με νότες μέντας είναι ιδανική επιλογή. Διάλεξέ την όταν δουλεύεις online ή πρέπει να παραδώσεις γρήγορα τα tasks σου.
  • Λουλούδια, τα χαλαρωτικά: τριαντάφυλλο, γαρύφαλλο, καμέλια ή mix λουλουδιών, είναι όλα τους ιδανικά για ηρεμία και χαλάρωση το βράδυ της Κυριακής ή σε ένα girly meeting με τις φίλες σου.
  • Βανίλια, η γεμάτη γλύκα: δίνει ομολογουμένως μια μοναδική αίσθηση σε όποιο άρωμα συνδυαστεί. Το άρωμα βανίλιας δημιουργεί μια ανεξήγητη αίσθηση οικειότητας και φρεσκάδας. Ακαταμάχητη επιλογή για πρώτο ραντεβού.

To άρωμα μπορεί να απογειώσει τη μέρα σου. Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις τη δική σου υπογραφή κάθε μέρα;

Αφήστε μια απάντηση