Τα Καλύτερα Ανδρικά Αρώματα Όλων των Εποχών!

Τα καλύτερα ανδρικά αρώματα όλων των εποχών

Ποια είναι άραγε τα καλύτερα ανδρικά αρώματα όλων των εποχών; Υπάρχουν τόσες επιλογές και νέες κυκλοφορίες, που σίγουρα δεν κάνουν εύκολη την επιλογή τους. Η πλειοψηφία των διαφημίσεων των ανδρικών αρωμάτων κυριεύονται από πολυτελή αμάξια, ακριβά κουστούμια και ελκυστικούς άνδρες να έχουν στην αγκαλιά τους την πιο εντυπωσιακή γυναίκα, ισχυριζόμενοι ότι αυτό το άρωμα είναι το ελιξίριο της επιτυχίας… Μερικά από αυτά μάλιστα έχουν γράψει ιστoρία και έχουν χαρακτηριστεί ως τα καλύτερα που έχουν βγει. Ανάμεσα σε τόσες συστάσεις, εντάσεις, κλασσικά, αλλά και μη αρώματα, σου βρήκαμε 5 «ελιξίρια», τα οποία αναμφισβήτητα είναι τα καλύτερα ανδρικά αρώματα όλων των εποχών!

Από το Λονδίνο κατευθείαν στα χέρια σου!

Το London του οίκου Burbery, είναι ένα από τα πιο κλασσικά, παλιά αρώματα, και σίγουρα το πιο διαχρονικό του οίκου. Όντας στα best seller για χρόνια, το συγκεκριμένο άρωμα διεκδίκησε υψηλή θέση στις καρδιές ανδρών και γυναικών, μπαίνοντας έτσι πρώτο για υποψηφιότητα για τα καλύτερα ανδρικά αρώματα όλων των εποχών.  Ο τέλειος χαρακτηρισμός για αυτό, είναι «ανατολίτικο», καθώς κάποια από τα κύρια συστατικά του είναι η κανέλα, το περγαμόντο, φύλλα  ταμπάκο, ξύλο γκουάικι, δέρμα και μιμόζα. Γλυκό τόσο όσο πρέπει, θερμό, πικάντικο, και εννοείται classy!

Τα καλύτερα ανδρικά αρώματα όλων των εποχών είναι του ενός εκατομμυρίου…

Φυσικά και μιλάμε για το υπέροχο 1 Million του Paco Rabanne, ένα από τα πιο γνωστά, αγαπημένα και αναγνωρίσιμα ανδρικά αρώματα. Γοητεύει σε πιο τροπικούς τόνους, συνδυάζοντας τουμπερόριζα, ηλιακούς τόνους και κασμήρι, με νότες αλατιού, πεύκου, και ελαίου monoi. Ο μόσχος και η κανέλα που βγάζει το κάνουν να ξεχωρίζει και να επιλέγεται από άνδρες όλων των ηλικιών παγκοσμίως. Αν λοιπόν αυτή η γλυκιά φρεσκάδα σε  εκφράζει και σε αντιπροσωπεύει, τότε μόλις βρήκες το δικό σου άρωμα ανάμεσα στα καλύτερα ανδρικά αρώματα όλων των εποχών.

Έρως, ακόμα και στα αρώματα.

Αν έψαχνες το πιο δροσερό, γοητευτικό, και όπως υπονοεί και το όνομά του, ερωτικό άρωμα, το Eros της Versace είναι για εσένα. Φρουτώδες, ξυλώδες και αναζωογονητικό, το άρωμα αυτό είχε κατακτήσει από τον πρώτο καιρό της κυκλοφορίας του, τη καρδιά και το μυαλό όλων! Είναι η μέντα με το λεμόνι και τον κέδρο; Η βανίλια με το βετιβέρ, ή το πράσινο μήλο; Το έξυπνο πάντρεμα αυτών των συστατικών είναι αυτό που κάνει το Eros τόσο σαγηνευτικό και του χαρίζει μια θέση στα καλύτερα ανδρικά αρώματα όλων των εποχών.

Τα καλύτερα ανδρικά αρώματα όλων των εποχών βρίσκονται στα Ιμαλάια!

Μιλώντας για τον οίκο της Creed, το Himalaya δεν είναι το πρώτο από τα αρώματά τους που σου έρχεται στο μυαλό, μετά από τόσους fan όμως, μπορούμε να πούμε πως κλέβει την παράσταση. Η σύστασή του το καθιστά ένα από τα πιο φρέσκα ανδρικά αρώματα καθαριότητας, εφόσον περιέχει διάφορα εσπεριδοειδή όπως περγαμόντο, γκρέιπφρουτ και λεμόνι, σε συνοδεία από σανδαλόξυλο, μόσχο και κέδρο. Όπως υποψιαζόμαστε και από το όνομα, είναι ένα «παγωμένο», καθαρό, ξυλώδες άρωμα που μαγεύει, και δικαίως θεωρείται ένα από τα καλύτερα ανδρικά αρώματα όλων των εποχών.

Για τις θαλασσινές ορέξεις..

Ένα από τα καλύτερα ανδρικά αρώματα όλων των εποχών που οπωσδήποτε πρέπει να λάβεις υπόψη πριν κάνεις την επιλογή σου, είναι το Aqua di Gio του Giorgio Armani. Ένα από τα αρώματα που έχουν τις πιο πολλές νότες σύνθεσης, συμπεριλαμβανομένου lime, μανταρίνι, πορτοκάλι και νερολί, που ενισχύουν τις θαλασσινές του νότες. Δεν θα μπορούσε να λείπει βέβαια η φρέζια, το ροδάκινο και η βιολέτα για να δώσουν μια καλοκαιρινή γλύκα, συνοδευόμενα από ένα καθαρό τελείωμα σε σανδαλόξυλο και κέδρο. Τόσα πολλά συστατικά ενώνονται ομοιόμορφα όλα μαζί για να γίνει ένα από τα καλύτερα ανδρικά αρώματα όλων των εποχών. Ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο δροσερά, υδάτινα και βοτανικά αρώματα που θα αποπλανήσει εσένα και τους γύρω σου.

Διαφορετικά μεταξύ τους αρώματα τόσο σε εντάσεις, όσο και σε στυλ είναι τα καλύτερα ανδρικά αρώματα όλων των εποχών. Το άρωμα εκτός από καλλυντικό προϊόν, είναι και μια ευκαιρία να αναδείξουμε και να αφήσουμε το αποτύπωμα του χαρακτήρα μας με έναν κομψό και ιδιαίτερο τρόπο. Σίγουρα υπάρχει στην αγορά έστω ένα άρωμα που με τα συστατικά του σε αντιπροσωπεύει εντελώς και αν όχι σε γενικότερο πλαίσιο, τότε τουλάχιστον σίγουρα αντιπροσωπεύει τη σημερινή σου διάθεση. Ποιο από τα καλύτερα ανδρικά αρώματα όλων των εποχών φωνάζει το όνομά σου;

Αφήστε μια απάντηση