Απόλαυσε το Καλοκαίρι με τα Summer Essentials προϊόντα σου!

Summer Essentials

Ποια είναι τα summer essentials για τις διακοπές σου; Το καλοκαιράκι έφτασε, μετράμε αντίστροφα για τις διακοπές μας. Ετοιμάζεσαι να ζήσεις ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες χαλάρωση και πολλές ώρες στη θάλασσα. Μην ξεχνάς όμως την ανάγκη της επιδερμίδας σου για ενυδάτωση. Η έκθεση στον ήλιο και η θάλασσα μπορεί να είναι ένας υπέροχος συνδυασμός για μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές όμως χρειάζεται αρκετή προσοχή καθώς η επιδερμίδα ξηραίνεται. Το μυστικό για φυσική λάμψη και ανάλαφρη όψη είναι ένα, η σωστή φροντίδα και ενυδάτωση του σώματος! Τα summer essentials του καλοκαιριού λοιπόν είναι το αντηλιακό σου και τα προϊόντα περιποίησης σώματος. Φυσικά έχουμε φροντίσει για την περιποίηση να σου προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και σε συσκευασία που μπορείς να έχεις μαζί σου σε όποιον προορισμό επισκεφτείς.

The Ultimate Summer Essentials Kit

Ακόμα αναρωτιέσαι πως θα ταξιδέψεις έχοντας μαζί σου το αγαπημένο σου άρωμα και τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης; Έχουμε τη λύση! Δημιουργήσαμε τα summer essentials travel packs για σένα που έχεις βάλει στόχο να κάνεις διακοπές όλο το καλοκαίρι. Πρόκειται για συσκευασίες έως 100ml που χωράνε παντού και μπορείς να τα παίρνεις και στο αεροπλάνο. Όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα θα τα βρεις σε ένα πρακτικό νεσεσέρ. Έτσι θα τα έχεις μαζί σου όπου και αν βρίσκεσαι χωρίς να αγχώνεσαι που θα τα χωρέσεις ή αν θα ανοίξουν μέσα στη βαλίτσα. Ποια είναι όμως τα summer essentials προϊόντα του καλοκαιριού και πως θα διαλέξεις αυτό που χρειάζεσαι;

Tip για αμέτρητες αρωματικές στιγμές στις διακοπές

Στόχος καλοκαιριού: να σκορπίσεις το αρωματικό σου αποτύπωμα όπου και αν βρίσκεσαι! Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο πιστεύεις. Το μυστικό για ένταση και διάρκεια αρώματος το γνωρίζεις πολύ καλά, είναι το perfume layering. Ακολούθησε τα βήματα της προσωπικής σου περιποίησης και στις διακοπές. Όλα τα travel packs περιέχουν τα απολύτως summer essentials όπως άρωμα, body lotion και shower gel. Αν θέλεις να έχεις μόνο τα απολύτως απαραίτητα τότε το κατάλληλο για σένα είναι το standard travel pack.

Summer Essentials Standard Travel Pack

Όπως είναι γνωστό στην παραλία καλό είναι να αποφεύγουμε τα αρώματα με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ καθώς με την έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκληθούν σημάδια ή ερεθισμοί στο δέρμα. Θέλεις όμως και στην παραλία να σκορπάς το αρωματικό σου αποτύπωμα; Το νούμερο 1 προϊόν που θα αποτελέσει ένα από τα summer essentials σου είναι το body mist. Πρόκειται για ένα ελαφρύ αρωματικό σπρέυ που απορροφάται αμέσως και αφήνει την επιδερμίδα λεία και λαμπερή. Δεν περιέχει οινόπνευμα και είναι το ιδανικό προϊόν για την παραλία. Εναλλακτικά, αν αυτό που θες για τα μαλλιά σου, πέρα από το εκπληκτικό beach wave look, είναι να μυρίζουν υπέροχα κάθε ώρα της ημέρα, τότε σου έχουμε τη λύση. Διάλεξε το travel pack νεσεσέρ που έχει μαζί με τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης σώματος και το hair mist.

Summer Essential Hair mist Travel Pack

Στα Zoniou Perfume Creators μπορείς να ανακαλύψεις όλα τα summer essentials προϊόντα που θα σου χαρίσουν μοναδικές αρωματικές στιγμές περιποίησης. Φόρεσε το αγαπημένο σου άρωμα, συνδύασέ το με τα αγαπημένα σου προϊόντα φροντίδας και ετοιμάσου να ζήσεις ένα υπέροχο καλοκαίρι! Στη Body & Bath κατηγορία μπορείς επίσης να βρεις μία μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης ώστε να αποκτήσεις ότι θα ήθελες για την περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας σου. Φροντίσαμε να σου παρέχουμε όλα τα summer essentials για να είσαι έτοιμη για το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι!

Αφήστε μια απάντηση