Ψάχνεις άρωμα για τον γάμο σου; Βρες αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα με το bridal στιλ σου

Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται και το ανάλογο άρωμα. Αυτό που θα ντύσει με υπέροχες μυρωδιές τις αναμνήσεις σου και θα σηματοδοτήσει την έναρξη του υπόλοιπου της ζωή σου με τον αγαπημένο σου.

Ανάλογα λοιπόν με το στιλ νύφης που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου, επέλεξε το αιθέριο εκείνο άρωμα της συλλογής Inspirations by Niki Zoniou, που θα σου δώσει αμέσως το boost αυτοπεποίθησης που χρειάζεσαι για να ανέβεις με θάρρος τα σκαλιά της εκκλησίας και να πεις ενώπιον Θεού και ανθρώπου «I do»!

Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω επιλογές και ταίριαξε το νυφικό και το στιλ του γάμου σου με το κατάλληλο άρωμα…

Minimal

Αν είσαι από τις νύφες που το φόρεμά τους θυμίζει περισσότερο ready-to-wear συλλογή της Diane von Furstenberg και όχι νυφικό της Vera Wang, τότε σου προτείνουμε το Caribbean Summer. Φρέσκο και δροσερό, με νότες γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς και σανταλόξυλο, αναζωογονεί και ξυπνά τις αισθήσεις. Απλό και διακριτικό, θα το λατρέψεις!

Meghan Markle

 

Romantic

Χάνεσαι στις σελίδες των μυθιστορημάτων της Τζέιν Όστιν, αγαπάς τα ρετρό και vintage νυφικά και τη δαντέλα. Αν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στην παραπάνω περιγραφή, τότε ρίξε μια ματιά στο Secret Flower, το οποίο θα σε ενθουσιάσει με τη θηλυκότητα και κλασική κομψότητα που αποπνέει. Λουλουδάτο και γλυκό, με τριαντάφυλλο και κρίνο σε συνδυασμό με περγαμόντο, must και κέδρο δημιουργούν ένα αληθινό ελιξίριο φινέτσας.

Chiara Ferragni

 

Fairy

Ονειρεύεσαι ένα παραμυθένιο γάμο που παραπέμπει στις πριγκίπισσες της Disney και ένα νυφικό με ουρά και βέλο; Τότε μάλλον για σένα η ιδανική επιλογή είναι το Fairytale, ένα άρωμα βγαλμένο απ’ τα παραμύθια. Άσπρα λουλούδια, αγνά σα τη Χιονάτη. Πούδρα από τη φινέτσα της Σταχτοπούτας. Ανθισμένη παιώνια, όμορφη σαν την Ωραία Κοιμωμένη.

Giovanna Battaglia

 

Sexy & Stylish

Λευκά λουλούδια συνθέτουν το White Flowers, ένα υπέροχο άρωμα που αναδεικνύει την πιο αισθησιακή πλευρά σου. Κατάλληλο για όλες όσες θέλουν την ημέρα του γάμου τους να αναδείξουν το σεξαπίλ τους, με διακριτικό και καλόγουστο τρόπο. Για να νιώθεις (και να είσαι) όμορφη και λαμπερή. Θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Kate Moss

 

 

Αφήστε μια απάντηση