Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Είμαστε perfume creators. Το ίδιο κι εσείς
Η ιστορία μας

Το άρωμα είναι η ζωή μας και μια πολύτιμη οικογενειακή παράδοση που ξεπερνά τα 40 χρόνια. Όλα ξεκίνησαν το 1977, όταν ο Δοξάκης Ζώνιος με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αρωμάτων, δημιούργησε τη δική του εταιρεία με το όνομα Zirve Nova. Με πάθος και επιμονή, η εταιρεία εδραιώθηκε στην αγορά συνδέοντας το όνομα Ζώνιου με τη γνώση και την εξειδίκευση στο χώρο.

Το έργο του κληροδότησε στην κόρη του, χημικό-αρωματοποιό Νίκη Ζώνιου, που σήμερα εξελίσσει το αρχικό όραμα φέρνοντας την έννοια της εμπειρίας στη διαδικασία δημιουργίας αρώματος. Στόχος της Νίκης Ζώνιου είναι να γίνει ο καθένας δημιουργός και να μπορεί να συνθέτει το δικό του άρωμα αποτυπώνοντας αναμνήσεις, επιθυμίες, ιδιαίτερες στιγμές.

Το άρωμα πρέπει να το ζεις. Με αυτή τη φιλοσοφία, το 2013 δημιουργείται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρώτο κατάστημα Zoniou από τη νέα εταιρεία A. Ζώνιου – Κ. Μπεκρής Ο.Ε. Η Νίκη Ζώνιου υλοποιεί το όραμά της για έναν χώρο σύγχρονο, προσιτό σε όλους, γεμάτο επιλογές και δημιουργία.

Στα δύο καταστήματα Ζoniou ζεις ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του αρώματος. Μπορείς να διαλέξεις ή να δημιουργήσεις το δικό σου άρωμα. Να το φορέσεις με όλους τους τρόπους σε αφρόλουτρο, body mist, hair mist. Να αρωματίσεις το χώρο σου και να βρεις αρωματικά και αιθέρια έλαια που συμβάλλουν στην ευεξία και στην ομορφιά.

Το τέλειο άρωμα είναι αυτό που είναι πραγματικά δικό σου.