Αυτήν την ονειρική εμπειρία δεν θα την ξεχάσουν ποτέ! Τα παιδιά μυούνται στην τέχνη της αρωματοποιίας μέσα από μία παραμυθένια διαδικασία γεμάτη έμπνευση και ανακάλυψη.

Για τη συμμετοχή σας στο event, συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και δεσμεύστε την ώρα που προτιμάτε. Η συμμετοχή ολοκληρώνεται με την καταβολή του εισιτηρίου σε ένα από τα καταστήματα Zoniou.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βήμα πρώτο.
Μυρίζω και Αναγνωρίζω!

H περιπέτεια ξεκινάει από δύο μαγικές, μυστικές αίθουσες. Τα παιδιά, απουσία άλλων αισθήσεων, καλούνται να αναγνωρίσουν αγαπημένες μυρωδιές όπως η φράουλα, η μπανάνα, η σοκολάτα, το τριαντάφυλλο. Το διαδραστικό αυτό παιχνίδι τους οδηγεί στο επόμενο βήμα, που είναι η επιλογή της κατηγορίας αρωμάτων, που θα γίνει η βάση του δικού τους αρώματος.

Βήμα δεύτερο.
Φαντάζομαι και Δημιουργώ!

Η δημιουργία αρχίζει! Οι Μικροί Αρωματοποιοί έχουν τώρα όλες τις προϋποθέσεις για να συνθέσουν το δικό τους άρωμα, βουτώντας στον κόσμο των αρωμάτων που επέλεξαν! Η φαντασία δουλεύει και τα παιδιά πειραματίζονται, απελευθερώνονται και δημιουργούν!

Βήμα Τρίτο.
Ζωγραφίζω και Δωρίζω!

Οι Μικροί Αρωματοποιοί είναι και σπουδαίοι καλλιτέχνες, γιατί τώρα ζωγραφίζουν την ετικέτα και το κουτί που περιβάλλει το έργο τους. Μία αφιέρωση, η συνταγή παρασκευής και έτοιμο το άρωμα που είναι δικό τους και μόνο δικό τους! Ένα τέλειο δώρο και για τα Χριστούγεννα!

Οι Μικροί Αρωματοποιοί παίρνουν όλο καμάρι το πτυχίο τους.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στοιχεία Γονέα / Κηδεμόνα / Συνοδού

Στοιχεία Παιδιού / Παιδιών

Επιθυμητή ώρα συμμετοχής

Συμμετοχές δεκτές μέχρι και 30/11/2017.

Η συμμετοχή ολοκληρώνεται με την κατάθεση 8€ ανά παιδί σε ένα από τα καταστήματα Zoniou στη Θεσσαλονίκη. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS στο ΠΛΑΓΙΑΡΙ.

Καταστήματα Zoniou Θεσσαλονίκης

Μητροπολίτου Ιωσήφ 17
Θεσσαλονίκη 546 22
Τηλ 2310 251 925

Βίκτωρος Ουγκώ 9 & Βεροίας
Θεσσαλονίκη 546 25
Τηλ 2310 518 450

Ωράρια λειτουργίας

ΥΨΙΛΟΝ

Εδέσσης 5
Θεσσαλονίκη 546 22

ΜΙΚΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΟΙ

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Ευαισθητοποίηση στις ανάγκες της κοινωνίας

Η εταιρεία Zoniou, χρόνια τώρα, ανταποδίδει μέρος των κερδών της στην ελληνική κοινωνία.

Η ίδια η Νίκη Ζώνιου, ευαίσθητη σε θέματα που άπτονται των παιδιών, έχει αποφασίσει να στηρίζει σε σταθερή βάση, ιδρύματα, θεσμούς, συλλόγους και οργανώσεις που ασχολούνται με το Παιδί και την υγεία του, ψυχική, σωματική και πνευματική.

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε συστηματική υποστήριξή τους, χορηγώντας εκδηλώσεις, σχεδιάζοντας αρώματα ειδικά για σχετικούς φορείς προσφέροντας μέρος των εσόδων από αυτά τα προϊόντα ως ενίσχυση στην επίτευξη των στόχων του (για παράδειγμα το Άρωμα Ελπίδας) ή διοργανώνοντας η ίδια δραστηριότητες για τα παιδιά, όπως οι «Μικροί Αρωματοποιοί», ένας θεσμός με μεγάλη απήχηση που ξεκίνησε το 2016. Οι «Μικροί Αρωματοποιοί» είναι μία πρωτοβουλία που εισάγει τα παιδιά στον ονειρεμένο κόσμο των αρωμάτων, μπλέκοντας τη γνώση με το παιχνίδι και τη φαντασία και κάθε χρόνο επεκτείνεται με νέες δράσεις και ιδέες.

Η εταιρεία Zoniou έχει ενισχύσει με τις χορηγίες της το έργο των συλλόγων

  • ΕΛΠΙΔΑ
  • ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ
  • MAKE A WISH
  • ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS
  • ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ για την Παιδοκαρδιολογική Μονάδα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ
  • ΕΛ.Ε.Π.Α.Π.
  • Μ.Α.Ζ.Ι.
  • Σύλλογο Αυτιστικών «ΕΛΠΙΔΑ»
  • Σύλλογο Γονέων Αυτιστικών Παιδιών Β.Ελλάδος «ΑΧΤΙΔΑ»