Καλάθι0
Το καλάθι σας είναι άδειο!
2310 518 450

Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 50€ 
Follow Me on Pinterest

Σχετικά με εμας

Η οικογένεια Ζώνιου συνδέεται με τον κλάδο του αρώματος από το 1977, οπότε και ο Δοξάκης Ζώνιος ίδρυσε τη δική του εταιρεία αρωματοποιίας, ZIRVE NOVA. Με την πολύχρονη εμπειρία του, τις εξειδικευμένες γνώσεις του και το μεγάλο αριθμό επαφών του κατόρθωσε να εδραιωθεί στην αγορά και να κληροδοτήσει το έργο του στην επόμενη γενιά, στην κόρη του Ανδρονίκη Ζώνιου. Με εφόδια τις σπουδές της στο τμήμα Χημείας ΑΠΘ, τα σεμινάρια, τη συστηματική ενασχόληση με το αντικείμενο καθώς και το μεράκι της και την οικογενειακή παράδοση, δημιουργεί τα καταστήματα ZONIOU και προσφέρουν όχι μόνο προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας αλλά και μοναδική αγοραστική εμπειρία στον καταναλωτή.

Το 2000 η εταιρεία μετονομάζεται σε Α.&Ε. ZONIOU Ο.Ε., ενώ στα πλαίσια επέκτασης των συνεργασιών και ανανέωσης των προϊόντων της, αναλαμβάνει το 2007 την αποκλειστική αντιπροσωπεία της ESAROM G.m.b.H.- AUSTRIA, καθώς και της ESAROM ROMANIA SRL στον τομέα των τροφίμων για την Ελλάδα και την Αλβανία.

Το 2008, δημιουργείται το κατάστημα λιανικής ΜΥΡΕΨΟΣ, παράλληλα με την υπόλοιπη δραστηριότητα της εταιρείας, ενώ το 2009 αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της LOTHANTIQUE στον τομέα των ειδών περιποίησης σώματος και του αρωματισμού χώρου για την Ελλάδα.

Το 2013 δημιουργήθηκε η νέα εταιρεία, Α.ΖΩΝΙΟΥ - Κ.ΜΠΕΚΡΗΣ Ο.Ε., εγκαινίασε τις νέες της εγκαταστάσεις (γραφεία - αποθήκες) στην συμβολή των οδών Β. Ουγκώ 9 & Βεροίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου και κατασκευάστηκε το νέο κατάστημα της εταιρείας, σύμφωνα με τη νέα εταιρική εικόνα του δικτύου καταστημάτων. Το κατάστημα εντυπωσιάζει με τη μοναδική ατμόσφαιρα, τις ιδιαίτερες συσκευασίες και την ποικιλία σε αρώματα, καλλυντικά και όλα τα είδη για την προσωπική περιποίηση και τον αρωματισμό χώρων. Ο επισκέπτης απολαμβάνει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία που συνεπαίρνει όλες τις αισθήσεις!

Πρόκειται για ένα μοναδικά σχεδιασμένο concept που δημιουργεί ένα «μαγικό» ταξίδι στο χώρο των αρωμάτων, της ομορφιάς και της ευεξίας. Το δυνατό brand name που έχει κτίσει όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία έχει δημιουργήσει υψηλή αναγνωρισιμότητα και έχει θέσει τις βάσεις για σταθερή ανάπτυξη.

H νέα αυτή επιχειρηματική πρόταση αφορά ένα διαφοροποιημένο concept που βασίζεται στη βιωματική εμπειρία και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν αλλά και να «δημιουργήσουν» τη δική τους, ξεχωριστή, μοναδική, σύνθεση αρωμάτων. Οι πελάτες απολαμβάνουν την εμπειρία ενός smart shopping, βρίσκοντας ό,τι πιο σύγχρονο στο χώρο των καλλυντικών σε συμφέρουσα και προσιτή τιμή. Αρώματα, αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, σαπούνια, αρωματικά χώρου (sticks, κεριά, spray), after shave, scrub & άλατα, αιθέρια έλαια, body lotion κ.λπ. είδη εξαιρετικής ποιότητας, συνθέτουν τη γκάμα των προϊόντων που προσφέρονται στα καταστήματα ZONIOU.