Αρωματικά Χώρου: What mood is your home?

Αρωματικά χώρου: What mood is your home?

Τα αρωματικά χώρου είναι η νέα χειμερινή τάση; Εννοείται πως ναι! Αποτελούν ένα must have προϊόν, το οποίο αλλάζει την ατμόσφαιρα για τις πιο cozy χειμωνιάτικες βραδιές σου στο σπίτι. Με τα αρωματικά χώρου έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό, πιο προσωπικό ύφος στον χώρο σου, και να διαμορφώσεις την αύρα του όπως ακριβώς σου ταιριάζει. Μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι πως μπαίνοντας σε έναν χώρο, την πρώτη εντύπωση κλέβει η μυρωδιά. Τι πιο όμορφο από το να πηγαίνεις στο σπίτι μετά από μια μεγάλη μέρα και να πλημμυρίζεσαι από υπέροχες μυρωδιές; Πόσες φορές έχεις συνδέσει ένα άρωμα με ένα αγαπημένο μέρος; Θέλεις να βρεις και εσύ το αρωματικό χώρου που θα χαρακτηρίσει το σπίτι ή το γραφείο σου; Διάβασε παρακάτω τις δικές μας προτάσεις αρωματικών που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σου!

Cozy Ατμόσφαιρα με ένα μόνο άρωμα;

Πως μπορείς να κάνεις τον χώρο σου να αποπνέει ένα κύμα ζεστασιάς; Μια από τις πιο ιδιαίτερες μυρωδιές στα αρωματικά χώρου είναι το cinnamon orange. Όπως προδίδει το όνομά του, τα κύρια συστατικά του περιέχουν μια ανάμειξη κανέλας, με άνθη πορτοκαλιάς. Αυτά είναι που το καθιστούν την τέλεια επιλογή στα χειμωνιάτικα αρωματικά χώρου, καθώς η μυρωδιά που αναδύεται έχει έναν πιο πικάντικο τόνο, θυμίζοντας κάποιο σπιτικό Χριστουγεννιάτικο γλυκό. Η κανέλα που εμπεριέχεται, δίνει στο αρωματικό ένα ζεστό τελείωμα, ιδανικό για τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες. Το cinnamon orange είναι σίγουρα μια φιλόξενη και ξεχωριστή μυρωδιά για να ‘στολίσει’ κανείς τον χώρο του.

Το παν είναι η φρεσκάδα!

Ένα διαφορετικό στιλ στα αρωματικά χώρου, είναι το rice powder, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των αρωμάτων της καθαριότητας. Αν προτιμάς μια πιο ουδέτερη και διακριτική μυρωδιά στο σπίτι σου, τότε μόλις βρήκες την κατάλληλη. Το rice powder είναι από τα αρωματικά χώρου τα οποία φρεσκάρουν τον χώρο σου και κατ’ επέκταση σου δίνουν την γλυκιά αίσθηση της ανανέωσης. Το ελαφρύ άρωμα της πούδρας έχει διπλό ρόλο, αφού πέρα από τη μυρωδιά της καθαριότητας που αναδύεται, έχει και θεραπευτικό χαρακτήρα, μιας και βοηθάει στη χαλάρωση. Είναι ένα από τα πιο λειτουργικά και ‘εύκολα’ αρωματικά χώρου καθώς ταιριάζει τέλεια σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού χωρίς να φαντάζει υπερβολικό. Δοκίμασέ το, και δες τη διάθεση σου να αλλάζει κατευθείαν με το που βρεθείς σπίτι!

Purple Cloud: Ένα μπουκέτο λουλουδιών στον χώρο σου!

Όπως και το όνομά του, το μοβ αυτό έλαιο μπορεί να σε στείλει στα σύννεφα με την πρώτη κιόλας φορά που το μυρίσεις. Τα συστατικά του είναι μια ξεχωριστή μίξη από διάφορα άνθη και φρούτα του πάθους. Λόγω της πληθώρας των κόκκινων φρούτων που περιέχει, το purple cloud είναι από τα πιο ξεχωριστά και πιο πλούσια αρωματικά χώρου. Το άρωμα που αφήνει είναι η απόλυτη αναλογία του γλυκού με το όξινο, αφού βρίσκονται στην τέλεια ισορροπία. Η εξωτική αίσθηση που πλημμυρίζει το σπίτι μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση στο λεπτό και να σε ταξιδέψει. Συμπρωταγωνιστές είναι ο μόσχος και το βετιβέρ, που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη μαγευτική σύνθεση. Το purple cloud είναι από τα αρωματικά χώρου που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

All time classics αρωματικά χώρου που ξεχωρίζουν

Από τα αρωματικά χώρου δεν θα μπορούσε να λείπει η πιο κλασσική, διαχρονική και πολυαγαπημένη γλυκιά μυρωδιά της βανίλιας. Η βανίλια Μαδαγασκάρης είναι και αυτή ένα από τα ζεστά αρωματικά χώρου, ίσως και με την πιο πλούσια μυρωδιά από όλα. Το τροπικό αυτό φρούτο είναι παγκοσμίως γνωστό για την απολαυστική και οικεία μυρωδιά του, που έχει την τάση να γοητεύει άνδρες, γυναίκες αλλά και να ξετρελαίνει τα παιδιά. Το σαγηνευτικό αυτό άρωμα σε οποιοδήποτε σπίτι, εννοείται πως θα υπόσχεται μόνο χαμόγελα. Τα αρωματικά χώρου Vanilla, είναι μια έξοχη επιλογή που άφηνε, αφήνει και θα αφήνει τους fans της ικανοποιημένους

Τα αρωματικά χώρου επηρεάζουν, μεταποιούν και προσθέτουν στον χώρο σου. Οι επιλογές είναι άπειρες και όλες διαθέσιμες να τις εξερευνήσεις και να μετατρέψεις το σπίτι σου σε έναν κόσμο ολοκληρωτικά σου. Η ερώτηση λοιπόν είναι μόνο μία. Ποιο mood ταιριάζει στο δικό σου σπίτι;

Αφήστε μια απάντηση