Φθινοπωρινά αρώματα για να είσαι στο mood της εποχής

Πρωτοβρόχια, κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις στην ατμόσφαιρα, αχνιστοί καφέδες, και φυσικά φθινοπωρινά αρώματα. Μια εποχή ανασύνταξης για όλους μας, καθώς το ξέγνοιαστο καλοκαίρι μας αφήνει, και μπαίνουμε σε μια ρουτίνα. Προσαρμόζουμε λοιπόν τόσο την ντουλάπα μας, όσο και τις επιλογές μας στα φθινοπωρινά αρώματα. Βρίσκουμε αρωματικές νότες και συγχορδίες οι οποίες ταιριάζουν τέλεια με την εποχή και θα μας συντροφεύουν μέχρι και τον χειμώνα. Φροντίζουμε να είναι τέτοιες οι επιλογές, ώστε οι αναμνήσεις μας από το φθινόπωρο να πλημμυρίζονται από μοναδικές πλούσιες μυρωδιές. Αναρωτιέσαι ποια αρώματα θα είναι αυτά; Είμαστε εδώ για να σου λύσουμε την απορία, με απολαυστικές προτάσεις για φθινοπωρινά αρώματα!

Γυναικεία Φθινοπωρινά Αρώματα που θα λατρέψεις

Μια από τις ατέλειωτες απολαύσεις των γυναικών, είναι σίγουρα τα φθινοπωρινά αρώματα. Η πρώτη μας πρόταση λοιπόν είναι το Musk Noir For Her από Narciso Rodriguez. Το απόλυτο άρωμα που τράβηξε, τραβάει, και σίγουρα θα εξακολουθήσει να τραβάει τις εντυπώσεις. Η βάση του είναι το suede συνεπώς και οι αρωματικές νότες που βγάζει είναι πουδρένιες και musky. Δεν μένει εκεί παρόλα αυτά, είναι επιπλέον φρουτώδες, γλυκό (λόγω της εξωτικής βανίλιας που περιέχει) και σαν twist έχει δερμάτινες νότες. Ένα μυστηριώδες, αισθησιακό, θηλυκό άρωμα. Εξίσου ιδιαίτερο είναι και το Aura, από Thierry Mugler. Ένα σίγουρα διαχρονικό άρωμα, μιας και οι νότες του το καθιστούν μια statement επιλογή για κάθε γυναίκα. Περιέχει περγαμόντο, φύλλα πορτοκαλιάς, σανδαλόξυλο, βανίλια, κίτρο και λευκά άνθη. Ένα ξυλώδες λοιπόν άρωμα με έντονα εσπεριδοειδή κατάλληλο για αυτήν την εποχή. Δυναμικό, ξεχωριστό και πλούσιο σε φρουτώδη στοιχεία. Τι άλλο να ζητήσεις από φθινοπωρινά αρώματα;

Από τις προτάσεις μας δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και το Fig Noir από τη νέα σειρά TRÈS happy. Ένα από τα top φθινοπωρινά αρώματα, που κερδίζει σίγουρα μια θέση στη συλλογή σου. Περιέχει σύκο, που είναι η βάση του, μοσχολέμονο και βιολέτα, αφήνοντας μια μεταξένια εσάνς. Πόσο πιο ταιριαστά συστατικά να περιέχονται στα φθινοπωρινά αρώματά σου;

Ανδρικά αρώματα που ξεχωρίζουν το Φθινόπωρο

Απολαυστικές επιλογές υπάρχουν βέβαια και για ανδρικά φθινοπωρινά αρώματα, όπως το Costume National από Costume National. Ένα παλιό αλλά κλασικό άρωμα το οποίο από τη στιγμή που βγήκε στην αγορά μέχρι και σήμερα μένει χαραγμένο στη μνήμη τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών. Έχει την τέλεια ισορροπία από εσπεριδοειδή, spicy και ξυλώδη στοιχεία. Οι νότες του είναι περγαμόντο, grapefruit, κίτρο σανδαλόξυλο και κανέλα. Με άλλα λόγια πρόκειται μια μαγνητική μυρωδιά που σίγουρα χρειάζεσαι αυτό το φθινόπωρο. Δε πάει πίσω όμως και το Aqua Di Gio Profondo, του οίκου Giorgio Armani. Πρόσφατο σχετικά άρωμα και εννοείται ένα από τα must φθινοπωρινά αρώματα, που σίγουρα θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες. Ένας μοναδικός συνδυασμός λεβάντας, μαστίχας και περγαμόντο σε musky διάθεση δημιουργούν το απόλυτο άρωμα. Το αποτέλεσμα; Μαγική, «αλμυρή» φρεσκάδα, παντρεμένη με μια spicy δόση. Ξεχωριστό, τολμηρό και σίγουρα αξέχαστο, το Aqua Di Gio Profondo αξίζει να χαρακτηρίσει το φθινόπωρο σου.

Τα unisex φθινοπωρινά αρώματα που πρέπει να φορέσεις

Είσαι fan των unisex αρωμάτων; Υπάρχουν ιδιαίτερα φθινοπωρινά αρώματα και για εσένα! Το Apple Brandy On The Rocks, By Kylian, θα μείνει σε εσένα και τους γύρω σου σίγουρα αξέχαστο. Η περιεκτικότητα του σε κάρδαμο, περγαμόντο, μήλο, ρούμι, ανανά και βανίλια, αφήνει μια γλυκιά πικάντικη μυρωδιά, με επίκεντρο φυσικά το μήλο. Ένα έντονο μεθυστικό άρωμα που θα σε συνεπάρει! Μεγάλη εντύπωση και δυνατό comeback, έκανε φέτος το Baccart Rouge 540, από Maison Francis Kurdijian, το οποίο δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει από τις προτάσεις μας για φθινοπωρινά αρώματα. Ένα φρέσκο, ξυλώδες, ζεστό άρωμα, που κέρδισε τις καρδιές όλων. Οι νότες του είναι το σαφράν, το γιασεμί, το μήλο, το ρόδο και το κεχριμπάρι. Προφανώς λοιπόν αυτή η ανατολίτικη εσάνς προσθέτει έναν spicy τόνο στο φθινόπωρο σου, κάνοντας το ακόμα πιο μαγευτικό.

Εσύ ποια από αυτά τα φθινοπωρινά αρώματα θα ήθελες να δοκιμάσεις; Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να ανακαλύψεις το τέλειο για εσένα. Μυρωδιές από μπαχάρια, λουλούδια , φρούτα και ό,τι άλλο ζητήσεις, συμπυκνωμένα σε ένα μικρό μπουκαλάκι. Ο στόχος; Το άρωμα να χαρακτηρίσει το φθινόπωρό σου και να δημιουργήσει τις πιο γλυκές αναμνήσεις!

Αφήστε μια απάντηση