Πάρε μέρος στο Zoniou Challenge και γίνε το πρόσωπο της καμπάνιας FW 23′

Zoniou Challenge

Θέλεις να γίνεις το πρόσωπο της καμπάνιας FW Zoniou;
Πάρε μέρος στο Zoniou Challenge και μπορεί να είσαι εσύ το πρόσωπο που θα φωτογραφηθεί για την καμπάνια Φθινόπωρο – Χειμώνας 22/23.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι απλά:

⚜️ Πραγματοποίησε αγορές άνω των 20€ σε ένα από τα καταστήματα Zoniou ή Online από 03/10 έως 14/10

⚜️ Επισκέψου το Selfie Museum με δωρεάν είσοδο έχοντας το αγαπημένο σου Zoniou προϊόν, την Πέμπτη 13/10 και Παρασκευή 14/10

⚜️ Tράξηξε την πιο ινσταγραμική σου φωτογραφία MAZI με το αγαπημένο σου Zoniou προϊόν.

⚜️ Ανέβασε τη φωτογραφία σε post στα social media κάνοντας tag @zoniouperfumecreators, @photography_studio_iosifina και χρησιμοποίησε το hashtag #zonioufw23

Η φωτογραφία που θα ξεχωρίσουμε θα γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας Zoniou FW 22/23 και θα πραγματοποιηθεί επαγγελματική φωτογράφιση σε συνεργασία με το Photography Studio Iosifina. Στη φωτογράφιση θα παρευρίσκεται επαγγελματίας μακιγιέρ, κομμωτής και στυλίστας.

Για να μπορέσουμε να δούμε τη φωτογραφία σου, θα πρέπει ο λογαριασμός του προφίλ σου να είναι δημόσιος, το διάστημα 14-19/10.

Ο νικητής/τρια θα ανακοινωθεί από το προφίλ μας την Τετάρτη 19/10!

Στο Challenge μπορούν να λάβουν μέρος από 15 ετών και άνω. Σε περίπτωση που ο νικητής/τρια είναι κάτω των 18 μπορεί να λάβει το δώρο μόνο με γραπτή συγκατάθεση κηδεμόνα.

Η είσοδος στο Selfie Museum είναι δωρεάν με την επίδειξη της απόδειξης από την αγορά σε ένα από τα καταστήματα Zoniou ή online.
Ώρες λειτουργίας Selfie Museum 15:00-20:00

Photography Studio Iosifina:
Τσιμισκή 32Β, Θεσσαλονίκη
Instagram
Facebook
Pinterest

Διάβασε περισσότερα για τους Όρους και Προϋποθέσεις Συμμετοχής!

Καλή Επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση