Tips για τη σωστή περιποίηση σώματος!

περιποίηση σώματος

Η περιποίηση σώματος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα της καθημερινής σου ρουτίνας. Η φροντίδα του δέρματος δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο. Το σώμα απαιτεί εξίσου την ίδια ανάγκη για ενυδάτωση και καθαριότητα. Όπως ακριβώς εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου ενυδατική κρέμα και το περιποιείσαι με προσοχή σε καθημερινή βάση, έτσι ακριβώς πρέπει να φροντίζεις και το σώμα σου. Μερικές απλές καθημερινές κινήσεις και τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης σώματος, μπορούν να μεταμορφώσουν την επιδερμίδα και να χαρίσουν απίστευτα απαλή και βελούδινη όψη. Παρακάτω μοιραζόμαστε μαζί σου τα μυστικά για την περιποίηση σώματος που θα σου αλλάξουν όχι μόνο την επιδερμίδα αλλά και τη διάθεσή σου.

Το τρίπτυχο για σωστή περιποίηση σώματος 

Το μυστικό για περιποίηση σώματος βρίσκεται σε 3 πολύ απλά βήματα. Αν τα εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης, το αποτέλεσμα που θα έχεις θα είναι εκπληκτικό! Πέρα από την ενυδάτωση που είναι και ο τελικός στόχος, το σώμα σου χρειάζεται και την κατάλληλη φροντίδα για τον καθαρισμό της. Αφιέρωσε τον απαραίτητο χρόνο που απαιτείται για την περιποίηση σώματος σου και θα δεις τη διαφορά όχι μόνο στην όψη αλλά και στη διάθεσή σου. Ποιος δεν θέλει ένα υγιές και λαμπερό δέρμα; Ας δούμε λοιπόν τα 3 tips περιποίησης σώματος που θα γίνουν η αγαπημένη σου συνήθεια! 

1. Καθαριότητα, το μυστικό στην περιποίηση σώματος

Το πρώτο και πιο σημαντικό κομμάτι της καθημερινής περιποίησης σώματος δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το μπάνιο και τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Επίλεξε το αφρόλουτρο εκείνο που ταιριάζει στον τύπο δέρματός σου και δεν θα βαρύνει ή θα προκαλέσει ξηρότητα στην επιδερμίδα σου. Υπάρχουν πολλά είδη αφρόλουτρου ανάλογα τον αφρό και τις ενυδατικές σου ανάγκες, shower gel, shower cream, foaming scrub, αυτά είναι μερικές από τις επιλογές σου. Τα ενυδατικά συστατικά του αφρόλουτρου, φροντίζουν την επιδερμίδα αφήνοντάς τη λεία, απαλή και φυσικά καθαρή. 

2. Η Απολέπιση ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος

Η απολέπιση αποτελεί ένα βήμα της περιποίησης που πολύ συχνά παραλείπεται. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο σύμμαχό σου στην καθημερινή σου body care routine. Με την απολέπιση, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα προσφέροντας λεία και λαμπερή όψη επιδερμίδας. Επίσης εξασφαλίζεις τη μέγιστη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης που χρησιμοποιείς, καθώς το δέρμα σου καθαρίζει σε βάθος και δεν μένουν υπολείμματα. Η απολέπιση είναι ιδιαίτερα σημαντική αλλά ποτέ μην ξεχνάς ότι για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα πρέπει να ακολουθείς το κάθε βήμα με τον σωστό τρόπο. Εφάρμοσε το body scrub μία με δύο φορές την εβδομάδα. Αυτή η συχνότητα αρκεί για να αποκτήσεις λαμπερό και βελούδινο δέρμα.

3. Η Ενυδάτωση είναι το παν!

Τελευταίο βήμα για τη σωστή περιποίηση σώματος δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την ενυδάτωση. Μετά το μπάνιο, μην παραλείπεις να εφαρμόζεις στο σώμα σου ενυδατική κρέμα για μία ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος. Χρησιμοποίησε την κατάλληλη κρέμα σώματος ανάλογα τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα σου. Αν δεν γνωρίζεις ποια είναι η ιδανική για σένα, μπορείς να διαβάσεις τον “Οδηγό επιλογής της κατάλληλης κρέμας σώματος” . Το μυστικό για τη σωστή χρήση της ενυδατικής κρέμας που θα προσφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα φροντίδας είναι το εξής: Μετά το μπάνιο σου, σκούπισε το σώμα σου με την πετσέτα ταμποναριστά και έπειτα εφάρμοσε την ενυδατική κρέμα ενώ το σώμα σου είναι ακόμα βρεγμένο. Δοκίμασέ το και νιώσε την επιδερμίδα σου πιο απαλή από κάθε άλλη φορά!

Ένταξε στην καθημερινότητά σου αυτά τα 3 απλά βήματα περιποίησης σώματος και δες την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή από ποτέ! Στην πλούσια Body & Bath συλλογή μας θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να το πετύχεις αυτό. Φυσικά μπορείς να προσθέσεις το αγαπημένο σου άρωμα στα προϊόντα περιποίησης σώματος για υπέροχες αρωματικές στιγμές φροντίδας. Έτσι η body care routine σου γίνεται η καλύτερη ώρα της ημέρας!

Αφήστε μια απάντηση