Καλοκαιρινά αρώματα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου!

Καλοκαιρινά Αρώματα

Παραλία, ήλιος και καλοκαιρινά αρώματα που ξυπνούν τα πιο όμορφα συναισθήματα. Τι άλλο να ζητάει κανείς για το καλοκαίρι! Είναι η εποχή που ανεβαίνει η διάθεσή μας και η τέλεια ευκαιρία για ξεκούραση και ανανέωση. Πως γίνεται όλα αυτά να μας τα προκαλεί η συγκεκριμένη περίοδος; Λοιπόν τα καλοκαιρινά αρώματα είναι ένας τρόπος. Μία τέτοιου είδους μικρή προσθήκη στην καθημερινότητά σου, μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σου στο λεπτό! Φορώντας ένα καλοκαιρινό άρωμα που θα σε συντροφεύει στην πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου, αμέσως δίνει ενέργεια και ζωντάνια σε κάθε στιγμή σου. Ποια είναι όμως αυτά τα αρώματα που θυμίζουν καλοκαίρι; Ποιες νότες αρωμάτων θα μπορούσαν να δημιουργήσουν την πιο δροσερή καλοκαιρινή ιστορία που θα χαραχτεί στη μνήμη σου;

Τα καλοκαιρινά αρώματα είναι το μέσο για ένα υπέροχο καλοκαίρι

Τι είδους αρώματα σου έρχονται στο μυαλό μόλις ακούσεις τη λέξη καλοκαίρι; Ίσως μία απαλή μυρωδιά που παράλληλα θα κάνει αισθητή την παρουσία της και θα ξεχωρίσει ανάμεσα στα άλλα. Η δροσιά και η φρεσκάδα είναι δύο λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν το άρωμα που αναζητάς. Τι πιο δροσερό και φρουτώδες από τα αγαπημένα εσπεριδοειδή αρώματα; Ένα αρωματικό κοκτέιλ εσπεριδοειδών κάνει τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού να γεμίσουν ζωντάνια. 

Επίσης άλλη μια επιλογή είναι τα φρουτώδη αρώματα, αυτό που όλοι ψάχνουν στα καλοκαιρινά αρώματα! Το σύκο είναι η τέλεια αρωματική βάση για το καλοκαιρινό σου άρωμα. Η αίσθηση που δίνει, είναι άκρως δροσιστική και απολαυστική. Στην Tres happy συλλογή μας θα βρεις τη ξεχωριστή Fig Noir ολοκληρωμένη αρωματική σειρά που θα σε ξετρελάνει. Μία δοκιμή αρκεί για να βρεις το δικό σου άρωμα του καλοκαιριού.

Αγαπάμε ήλιο, θάλασσα… και καρύδα φυσικά!

Τα τελευταία χρόνια, το άρωμα καρύδας έχει γίνει συνώνυμο με το καλοκαίρι. Θυμίζει εξωτικούς προορισμούς, παραλία και τα πιο όμορφα συναισθήματα. Τα καλοκαιρινά αρώματα με καρύδα είναι τάση για το καλοκαίρι και όχι άδικα! Πολλές φορές μάλιστα σηματοδοτούν την έναρξη των διακοπών και των πιο ανέμελων στιγμών. Εκεί που αγαπάμε λίγο παραπάνω το άρωμα καρύδας είναι στα προϊόντα περιποίησης σώματος. Ειδικά μετά την παραλία, εφαρμόζοντας τη body lotion με το αγαπημένο σου άρωμα καρύδας,είναι η τέλεια επιλογή. Η φρεσκάδα αυτής της μυρωδιάς και η αίσθηση που αφήνει δημιουργεί την απόλυτη ανανέωση και σίγουρα σε ανανεώνει. Πρόκειται για ένα από τα καλοκαιρινά αρώματα που λατρεύουμε όλοι να μυρίζουμε.

Floral Καλοκαιρινά Αρώματα: είναι must και θα τα αγαπήσεις

Η καρύδα είναι το σύμβολο του καλοκαιριού, αλλά οι λουλουδένιες αρωματικές νότες είναι διαχρονική αξία! Μπορεί την Άνοιξη να την έχουμε συνδέσει σαν εποχή με τα floral perfumes, όμως το καλοκαίρι έχουν άλλη χάρη και τα αγαπάμε λίγο παραπάνω. Τα ελαφριά λουλουδένια αρώματα αποπνέουν μία ακαταμάχητη έλξη που κάνουν πάντα αισθητή την παρουσία τους. Το καλοκαίρι είναι ιδανικά να φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας αποπνέοντας αέρινη αίσθηση που θα σε ανανεώσει. Ο μόσχος, το γιασεμί αλλά και τα λευκά άνθη είναι μερικές από τις λουλουδένιες νότες που δημιουργούν τα best sellers καλοκαιρινά αρώματα. 

Τα καλοκαιρινά αρώματα δημιουργούν τα πιο όμορφα και γλυκά συναισθήματα που όταν τα μυρίζουμε μας κατακλύζει η χαρά και η προσμονή για το καλοκαίρι. Ανακάλυψε μέσα από την πλούσια συλλογή που θα βρεις στα Zoniou Perfume Creators, το δικό σου άρωμα του καλοκαιριού. Ζήσε τις πιο ξεχωριστές στιγμές που θα θυμάσαι για πάντα, παρέα με το perfume σου. Το μυστικό για ακόμη μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια αρώματος το ξέρεις; Συνδύασε το καλοκαιρινό σου άρωμα με τα προϊόντα περιποίησης σώματος που θα βρεις στη Body & Bath συλλογή. Έτσι δημιουργείται το λεγόμενο perfume layering, δηλαδή “αρωματικά στρώματα” που εντείνουν τη διάρκεια του αρώματος σου. Πες ναι στο πιο ξέφρενο καλοκαίρι και στα καλοκαιρινά αρώματα που θα σου αλλάξουν τη διάθεση!

Αφήστε μια απάντηση