Οδηγός επιλογής της κατάλληλης κρέμας σώματος

Οδηγός για την κατάλληλη κρέμα σώματος

Η κρέμα σώματος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα του body care routine σου. Είσαι σίγουρη όμως ότι χρησιμοποιείς τη σωστή κρέμα σώματος για την πλήρη ενυδάτωση της επιδερμίδας σου; Η σωστή φροντίδα του σώματός σου είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να έχεις πάντα ένα λαμπερό και βελούδινο δέρμα που όλοι θα θαυμάσουν. Πέρα από τη λάμψη που χρειάζεται η επιδερμίδα, μην ξεχνάς ότι μετά το μπάνιο είναι απαραίτητη η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας ώστε να μην αφυδατωνεται το σώμα σου. Φυσικά και υπάρχουν κατηγορίες προϊόντων περιποίησης σώματος και ενυδάτωσης, όπου η κάθε μία προσφέρει διαφορετικά οφέλη. Αναρωτήθηκες ποτέ ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στα body lotion, body cream και body butter προϊόντα; Ή μήπως δεν ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για σένα και με ποια κριτήρια πρέπει να επιλέξεις την κρέμα σώματος για την καθημερινή σου φροντίδα;

Ποια είναι η κρέμα σώματος που ψάχνεις;

Body lotion, body cream, body butter… Λοιπόν δεν είναι ίδια προϊόντα και ας τα λέμε στην καθημερινότητα μας, κρέμα σώματος. Το κάθε ένα προσφέρει ξεχωριστή περιποίηση στο σώμα για διαφορετική ανάγκη της επιδερμίδας. Ανάλογα τον βαθμό ενυδάτωσης αλλά και την εποχή, το σώμα έχει ανάγκη από διαφορετικό προϊόν φροντίδας. Πως χρησιμοποιούμε για κάθε τύπο μαλλιών το κατάλληλο σαμπουάν για την κάθε ανάγκη της κεφαλής; Έτσι λοιπόν λειτουργούν και οι κρέμες σώματος!

Body Lotion… το κλειδί για ελαφριά ενυδάτωση σώματος

Αν το δέρμα σου δε χρειάζεται ιδιαίτερα μεγάλη ανάγκη ενυδάτωσης τότε η body lotion θα γίνει το αγαπημένο σου προϊόν στο καθημερινό σου body care routine. Η ελαφριά του σύσταση με λάδι ελιάς, βερίκοκου και argan, περιποιείται την επιδερμίδα χωρίς να τη βαραίνει. Προσφέρει μία φυσική λάμψη στο σώμα χωρίς να αφήνει λιπαρή την επιδερμίδα. Η πλούσια μεταξένια του υφή θα σου χαρίσει την τέλεια ανανέωση που χρειάζεσαι και βελούδινο δέρμα.

Body Lotion - Κρέμα Σώματος

Η body lotion, αποτελεί επίσης το must-have προϊόν του καλοκαιριού. Με την ανάλαφρη αίσθηση που αφήνει, θα νιώθεις το δέρμα σου ενυδατωμένο και απαλό κάθε ώρα και στιγμή. Μην ξεχνάς το καλοκαίρι να ενυδατώνεις συχνά την επιδερμίδα σου! Ο ήλιος και η θάλασσα αφήνουν θαμπή και αφυδατωμένη την επιδερμίδα σου. Εννοείται πως σου έχουμε το τέλειο προϊόν του καλοκαιριού για λάμψη και ενυδάτωση μαζί. Χρησιμοποίησε το body lotion glitter shine για αξεπέραστη λάμψη και γοητεία με διάρκεια!

Μια κρέμα σώματος pleaseee…ή μήπως body cream;

Η body cream είναι η κατάλληλη κρέμα σώματος αν η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη για περισσότερη ενυδάτωση. Ενδείκνυται για τις κανονικές επιδερμίδες ή προς τοπικά ξηρές περιοχές που αφυδατώνονται εύκολα. Περιέχει βιολογικό λάδι ελιάς αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε, πανθενόλη και εκχύλισμα αλόης. Τα ευεργετικά συστατικά της κρέμας σώματος θα προσφέρουν στο σώμα σου μία φυσική λάμψη. Η body cream αφήνει μία προστατευτική στρώση στο σώμα σου χαρίζοντας έτσι βαθιά ενυδάτωση με διάρκεια. Από την πρώτη κιόλας χρήση της, θα δεις στο σώμα σου τη διαφορά. Η κρέμα σώματος που θα σε σώσει! Χρησιμοποίησε την κάθε μέρα μετά το μπάνιο σου και νιώσε την απόλυτη ανανέωση!

Κρέμα Σώματος - Body Cream

Body Butter: Ο σύμμαχός σου στη ξηρότητα

Έχεις ξηρή ή ταλαιπωρημένη επιδερμίδα; Ότι κρέμα σώματος και να έχεις δοκιμάσεις δεν έχεις καταφέρει να πετύχεις την κατάλληλη ενυδάτωση; Τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι μία εντατική φροντίδα για το σώμα σου. Το body butter είναι αυτό που αναζητάς. Ένας μοναδικός συνδυασμός από συστατικά όπως, βιολογικό λάδι ελιάς, shea butter, cocoa butter, λάδι καρύδας και βιταμίνη Ε, συναντιούνται για να δημιουργήσουν την απόλυτη κρέμα σώματος. Προσφέρει έξτρα προστασία με βαθιά και πλούσια ενυδάτωση, αφήνοντας το δέρμα σου απίστευτα απαλό.

Το body butter είναι από τα απαραίτητα αξεσουάρ του χειμώνα! Οι χαμηλές θερμοκρασίες, μπορούν να προκαλέσουν ιδιαίτερα έντονη ξηρότητα στο δέρμα που πολλές φορές είναι επίμονη ή ενοχλητική. Το συγκεκριμένο body butter είναι αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σου στο κρύο. Πες τέλος στην ξηρότητα. Το body butter θα γίνει το νέο σου body care routine!

Κρέμα Σώματος- Body Butter

Τip! Το body butter είναι το ιδανικό προϊόν για τις πολύ ξηρές περιοχές του σώματος όπως οι αγκώνες και οι φτέρνες των ποδιών. Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις πρόβλημα ξηρότητας σε τέτοιου είδους δύσκολες περιοχές, θα το λατρέψεις!

Όποια ανάγκη και αν έχει το σώμα σου για ενυδάτωση, στα Zoniou Perfume Creators είμαστε εδώ για σένα. Επίλεξε την ιδανική κρέμα σώματος ανάλογα τον τύπο δέρματος και την ανάγκη για περιποίηση που χρειάζεσαι μέσα από τη συλλογή μας. Πρόσθεσε το αγαπημένο σου άρωμα και ετοιμάσου για την απόλυτη ανανέωση και λάμψη. Προσθέτοντας το αγαπημένο σου άρωμα σε όλα τα Body & Bath προϊόντα που χρησιμοποιείς, δημιουργείς ένα extra layering αρώματος με ένταση και διάρκεια που θα σε εντυπωσιάσει!

Αφήστε μια απάντηση