Ποιο άρωμα σου ταιριάζει ανάλογα με τον τύπο δέρματος σου;

Ποιο άρωμα σου ταιριάζει

Το άρωμα είναι εκείνο που μπορεί να χαρακτηρίσει την προσωπικότητα και τη διάθεση, δημιουργώντας έτσι τη δική του ιστορία με έντονα συναισθήματα. Μερικές σταγόνες αρκούν ώστε να ενεργοποιήσει όλες τις αισθήσεις σου και να σε ταξιδέψει μαγικά, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και καταστάσεις. Τα perfumes μυρίζουν με διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα μοναδικό τρόπο σε κάθε άνθρωπο ακόμα και σε κάθε αντικείμενο. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό; Πως γίνεται το ίδιο άρωμα να μυρίζει διαφορετικά από άνθρωπο σε άνθρωπο; Τι είναι εκείνο που το κάνει να εξελίσσεται τόσο ξεχωριστά και τόσο μοναδικά στον καθένα; Ποιοι παράγοντες μπορούν να το επηρεάσουν;

Το κατάλληλο άρωμα για κάθε τύπο δέρματος

Πως γίνεται κάθε άρωμα να μυρίζει με διαφορετικό τρόπο στον κάθε άνθρωπο; Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που καθορίζουν την οσμή της επιδερμίδας. Κάθε δέρμα έχει τη δική του μοναδική οσμή. Έτσι το άρωμα πάνω μας δημιουργεί μία διαφορετική και μοναδική απόχρωση έντασης και διάρκειάς του. Παρακάτω μπορείς να δεις ποιο είναι εκείνο το άρωμα που ταιριάζει σε εσένα περισσότερο ανάλογα τον τύπο δέρματός σου.

Λιπαρή επιδερμίδα ή Ξηρή Επιδερμίδα; Φόρεσε το ιδανικό για σένα άρωμα

Τα λιπαρά δέρματα περιέχουν έντονη χημικότητα, αλληλεπιδρώντας έτσι πιο έντονα με τα αρώματα. Για το λόγο αυτό, η τέλεια επιλογή για σένα είναι τα πιο ελαφριά και απαλά. Τα αρώματα που ταιριάζουν περισσότερο σε αυτό τον τύπο δέρματος είναι αυτά της φρεσκάδας αλλά και τα πιο φρουτώδη. Τα λουλουδάτα και τα εσπεριδοειδή αρώματα θα δημιουργήσουν τον απόλυτο συνδυασμό με το δέρμα σου.

Αν το δέρμα σου είναι ξηρό, σημαίνει ότι δεν προβάλει οσμές και η ένταση των αρωμάτων δεν είναι ιδιαίτερα έντονη με αποτέλεσμα να δημιουργεί μικρότερη διάρκεια. Συνεπώς, αυτό που χρειάζεται η δική σου επιδερμίδα είναι τα πιο έντονα ή πικάντικα αρώματα. Στον τύπο δέρματος σου επίσης, ιδανικές επιλογές είναι και τα ξυλώδη ή τα λουλουδένια αρώματα τα οποία έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση. Αν το δέρμα σου είναι ιδιαίτερα ξηρό τότε για να έχεις το ιδανικό αποτέλεσμα δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις αρώματα με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Τι άρωμα ταιριάζει σε μια Κανονική Επιδερμίδα;

Αυτός ο τύπος δέρματος συνδυάζεται τέλεια με όλα τα αρώματα. Το pH του δέρματος και το επίπεδο λιπαρότητας ισοσταθμίζονται, με αποτέλεσμα η ένταση του αρώματος αλλά και η μυρωδιά να παραμένει σχεδόν ίδια όπως το άρωμα περιέχεται μέσα στο μπουκάλι του. Είσαι από τους τυχερούς που όλα τα αρώματα ταιριάζουν και δένουν με τον ίδιο τρόπο στην επιδερμίδα σου. Δεν έχεις παρά να επιλέξεις απλά το αγαπημένο σου και να απολαύσεις τη μέγιστη ένταση και διάρκεια!

Έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα; Υπάρχει Λύση

Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στο δέρμα σου αν είναι ευαίσθητο. Καλό είναι να αποφεύγεις τα αρώματα με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ και να αναζητάς ένα πιο φυσικό άρωμα που πιθανώς δεν θα προκαλέσει πιθανότητα ερεθισμού. Ωστόσο για την αποφυγή οποιασδήποτε ευαισθησίας, πριν αγοράσεις κάποιο, δοκίμασέ το πρώτα σε μια μικρή περιοχή του σώματος σου για να ελέγξεις αν είναι όντως το κατάλληλο για την επιδερμίδα σου. Τα body mist είναι η τέλεια επιλογή για να φοράς το αγαπημένο σου άρωμα καθώς δεν περιέχουν αλκοόλ και αφήνουν την επιδερμίδα λεία και λαμπερή!

Φυσικά για την επιλογή του κατάλληλου αρώματος, ο τύπος επιδερμίδας δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Υπάρχουν επίσης και οι περιβαντολογικοί όπως και οι διατροφικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ένταση και τη διάρκεια ενός αρώματος. Στα Zoniou Perfume Creators μπορείς να βρεις μία μεγάλη συλλογή με περισσότερες από 500 δημοφιλείς επιλογές αρωμάτων ώστε να αποκτήσεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο και θα σου χαρίσει τις πιο γλυκές αναμνήσεις. Ένα άρωμα μπορεί να αποτυπώσει την προσωπικότητά σου και να αποτελέσει έναν τρόπο έκφρασης των ονείρων σου. Ποιο θα είναι αυτό που θα αφυπνίσει κάθε αίσθηση και θα δημιουργήσει τη δική σου ιστορία;

Αφήστε μια απάντηση