The power of layering

Ξέρεις ότι το άρωμα μπορεί να αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που είσαι, αυτό που θέλεις να γίνεις, αυτό που ονειρεύεσαι – την έχει αυτή τη δύναμη το άρωμα. Πες λοιπόν τη δική σου αρωματική ιστορία, και δώσε ακόμα μεγαλύτερη ένταση και βάθος στο αρωματικό σου αποτύπωμα. Πώς; Ακολούθησε τους κανόνες του αρωματικού layering για να δώσεις μια προσωπική, μοναδική αίσθηση στο άρωμά σου και να το κάνεις φυσικά να διαρκέσει περισσότερο.

Ξεκίνα από τα πρώτα βήματα της προσωπικής σου περιποίησης: από το ντους.  Πρόσθεσε το αγαπημένο σου άρωμα στο shower gel ή στο foaming scrub σου για να αναβαθμίσεις αυτή την απλή, καθημερινή συνήθεια, να μετατρέψεις το ντους σου σε μια απολαυστική τελετουργία και να βάλεις τη βάση στη μοναδική αρωματική σου εμπειρία.

«Perfume makes silence talk» – Sonia Rykiel

Μετά το ντους, έρχεται η στιγμή της ενυδάτωσης – ο μοναδικός τρόπος να περιποιηθείς με στοργή, φροντίδα και αγάπη το σώμα και το δέρμα σου. Αναζωογόνησέ το,  δώσε του τη θρέψη και τη δύναμη που χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας κουραστικής και έντονης ημέρας. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό, από το να αρωματίσεις την body cream, την body lotion ή το body butter σου με το άρωμα που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει στο ντους σου, για να ενισχύσεις το αρωματικό σου αποτύπωμα με ένα ακόμα επίπεδο αρωματικής έντασης.

«The beauty of fragrance is that it speaks to your heart…and hopefully, someone else’s» – Elizabeth Taylor

Εννοείται φυσικά, πως δεν θα αφήσεις τα μαλλιά σου ή τα χέρια σου αποκλεισμένα από αυτή τη μοναδική αρωματική εμπειρία. Ολοκλήρωσε την περιποίησή σου με το αρωματισμένο hair mist σου, για να δώσεις μια εντυπωσιακή, τελευταία πινελιά στο αρωματικό σου καλειδοσκόπιο και αρωμάτισε την hand cream που έχεις μόνιμα στην τσάντα σου για να κάνεις τα χέρια σου ακαταμάχητα!

Το άρωμα είναι όνειρο, παραμύθι, σημείο αναφοράς, γοητεία, σαγήνη, δημιουργός αναμνήσεων, και το καλύτερο αποτύπωμα της προσωπικότητάς σου.

Ήρθε η στιγμή να το βάλεις για τα καλά στη ζωή σου.

Τι περιμένεις;

Αφήστε μια απάντηση