Back to Sept! – Ο Γλυκός Σεπτέμβρης της Καρδιάς Μας

Κανένας μήνας δεν είναι τόσο βαθιά συνδεδεμένος με την έννοια της επιστροφής όσο ο Σεπτέμβρης: επιστροφή στο σπίτι, επιστροφή στο σχολείο, επιστροφή στην πόλη, στη δουλειά, στο γραφείο, στην κανονικότητα… Ο Σεπτέμβρης είναι γεμάτος κίτρινα φύλλα, καλοξυσμένα μολύβια, δροσερές βραδινές βόλτες, γλυκό φθινοπωρινό φως και μυρωδιά βροχής. Ταυτόχρονα, είναι φορτωμένος με καινούργια όνειρα, φρέσκιες ιδέες, δημιουργικά ξεκινήματα και αποφασιστικές αφετηρίες.

Back to the Basics

Το κλειδί για τα καινούργια όνειρα και για το πρώτο αποφασιστικό βήμα είναι η επιστροφή στον εαυτό και στη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Αγκάλιασε λοιπόν τον εαυτό σου με αγάπη και αποδοχή, και χάρισέ του απλόχερα μια ολοκληρωμένη εμπειρία φροντίδας και περιποίησης.

Πώς θα γίνει αυτό;

Body

Ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας, ανέμελες στιγμές παιχνιδιού στην παραλία, αμέτρητες βουτιές στο νερό. Το καλοκαίρι, εκτός από μαγικές αναμνήσεις  αφήνει πίσω του θαμπή και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Για να της δώσεις πίσω τη φυσική λάμψη και τη φρεσκάδα που δικαιούται, το μυστικό είναι ένα: ενυδάτωση, ενυδάτωση, και πάλι ενυδάτωση. Χάρισε στο  δέρμα σου την πολύτιμη υγρασία που χρειάζεται με την body cream Zoniou με βιολογικό λάδι ελιάς, αμυγδαλέλαιο, πανθενόλη, βιταμίνη E και εκχύλισμα αλόης, που ενυδατώνει την επιδερμίδα σου σε βάθος χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, κάνοντάς την υπέροχα μεταξένια. Και αν θέλεις ένα ακόμα μεγαλύτερο boost ενυδάτωσης, επίλεξε το body butter Zoniou με shea butter, cocoa butter, και λάδι καρύδας για να της προσφέρεις με ευγνωμοσύνη όχι απλά μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης αλλά μια βαθιά εμπειρία ενυδάτωσης.

Mind

Η όσφρηση είναι η μόνη από τις αισθήσεις που συνδέεται με τόσο άμεσο και καταλυτικό τρόπο με τον εγκέφαλο, πριν από τη σκέψη, πριν από τη λογική, δημιουργώντας συναισθήματα και αναμνήσεις. Βάλε τα ζεστά,  αισθησιακά και πικάντικα αρώματα του Σεπτέμβρη στην καθημερινότητά σου, νιώσε τη σαγήνη τους να σε περιβάλει και τυλίξου απαλά με τη γλυκιά, βελούδινη υφή τους. Επίλεξε το secret flower,  το white flowers για σένα και το cotton wood για τον άνδρα της ζωής σου, από τη σειρά Inspirations by Niki Zoniou και άσε τη φύση που αυτή την εποχή αλλάζει χρώματα και αναδίδει ευωδιές να γεμίσει τον νου σου με καινούργιες εικόνες, εμπειρίες και συναισθήματα. Εμπιστεύσου τα, και απόκτησε μια καινούργια αρωματική ταυτότητα: αυτή του best ever εαυτού σου.

Soul

Ο Σεπτέμβρης είναι το φως που γλυκαίνει και η βραδινή δροσιά – είναι το άρωμα της βρεγμένης γης, τα παράθυρα που μισοκλείνουν και οι ζεστές αισθήσεις των καινούργιων αρωμάτων Φέρε τη γλυκιά ατμόσφαιρα του φθινοπώρου στο σπίτι σου και μεταμόρφωσέ το σε χώρο ηρεμίας και γαλήνης. Τα αρωματικά κεριά και τα αρωματικά στικς Zoniou σου χαρίζουν μια απολαυστική αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας και βάφουν τις καθημερινές σου  στιγμές με φθινοπωρινή μαγεία. Κι αν ψάχνεις την απόλυτη χαλάρωση, ψέκασε το μαξιλάρι σου με το pillow mist Zoniou: θα σε μεταφέρει σε ένα ονειρικό, μαγικό τοπίο γεμάτο ασφυκτικά με αυτά τα εκτυφλωτικά και ζεστά χρώματα που έχουν τα φθινοπωρινά φύλλα που μόλις αρχίζουν να πέφτουν…

Η παλέτα του Σεπτέμβρη έχει ζεστά χρώματα, γλυκά αρώματα και απολαυστικές υφές –

βυθίσου μέσα της και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Τι περιμένεις;

Αφήστε μια απάντηση