ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Law And Order – Το ανακουφιστικό άρωμα της τάξης

Σχολαστικός, αναλυτικός, πρακτικός και αξιόπιστος, ο Παρθένος έχει έναν και μοναδικό αιώνιο σκοπό: να βάλει τάξη στο χάος. Προσεγγίζει με απόλυτα μεθοδικό τρόπο την καθημερινότητα, εξασφαλίζοντας πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Η ζωή του είναι απόλυτα οργανωμένη, καθώς ακόμα και τα όνειρά του έχουν στο μυαλό του αυστηρά καθορισμένα όρια και σύνορα. Όταν όλα είναι υπό έλεγχο, ένας Παρθένος μπορεί –κυριολεκτικά– να μεγαλουργήσει, αφού λατρεύει να ασχολείται με εκείνες τις λεπτομέρειες που θα οδηγούσαν όλους τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου στην τρέλα.

Τελειομανής και λεπτολόγος από τη φύση του, διψά για γνώση και δεν σταματά αν δεν ολοκληρώσει αυτό που άρχισε. Ρομαντικός αλλά προσγειωμένος, μοναχικός αλλά επικοινωνιακός, ο Παρθένος αποφεύγει να ζει «στην πρώτη γραμμή», όμως η εσωτερική του δύναμη και το κοφτερό του μυαλό τον κάνουν γοητευτικό και απαραίτητο με έναν απόλυτα ιδιαίτερο τρόπο. Παρότι είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός στις φιλίες του, είναι πάντα έτοιμος να παρέχει βοήθεια με κάθε τρόπο, αν και όχι πάντα χωρίς ανταπόδοση.

Τα πάντα σε έναν Παρθένο, ξεκινούν και τελειώνουν στο μυαλό του. Γι’ αυτό, αν αποφασίσεις να τον κατακτήσεις, φρόντισε να τον διεγείρεις πνευματικά. Τα γήινα είναι τα αγαπημένα του χρώματα, όπως το καφέ, το μπεζ, το απαλό κίτρινο και το απαλό πράσινο, αλλά και το ναυτικό μπλε της σιγουριάς και της αξιοπρέπειας, όπως και το απαλό γκρι της διακριτικής καλαισθησίας. Καθώς φροντίζει πολύ τη φυσική του κατάσταση, αγαπημένα του αρώματα είναι αυτά της φρεσκάδας και της καθαριότητας, αλλά και εκείνα των φρούτων και των λουλουδιών. Χάρισε στον άνδρα Παρθένο το Fougere Twist ή το Black Lime και στη γυναίκα Παρθένο το White Flowers ή το Secret Flower από την σειρά Inspirations by Niki Zoniou, και ετοιμάσου να μπεις στον φινετσάτο, προσεκτικά τακτοποιημένο, γήινο κόσμο του πιο «προσεκτικού» ζωδίου του ζωδιακού κύκλου.

Ωστόσο, μη σε ξεγελά το ήσυχο παρουσιαστικό του. Πίσω από αυτή τη «βιτρίνα» κρύβεται ένα έντονο πάθος που ψάχνει την ευκαιρία να εκδηλωθεί. Γι’ αυτό, έχε τον νου σου πως, αν τον εξαπατήσεις ή του πεις το παραμικρό ψέμα, θα εξαφανιστεί και δεν πρόκειται να τον ξαναδείς. Ποτέ!

Αφήστε μια απάντηση