Five stages of summer well-being: Tips για ένα καλοκαίρι γεμάτο με άρωμα

Δεν είναι μόνο η θερμοκρασία που ανεβαίνει επικίνδυνα – πολύ περισσότερο, είναι ο αέρας της ανεμελιάς και της ανανέωσης που σε συνεπαίρνει και κάνει το καλοκαίρι την ιδανική εποχή να φροντίσεις μοναδικά τον εαυτό σου με ένα ξεχωριστό αρωματικό layering. Εμείς, σου δίνουμε τα 5 Top tips για να κάνεις το αρωματικό layering την απόλυτη εμπειρία του φετινού καλοκαιριού και να δημιουργήσεις το δικό σου, βαθύ, απόλυτα προσωπικό άρωμα, με ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια, αφού το layering βοηθά το αγαπημένο σου άρωμα να κρατήσει πολύ (μα πολύ) περισσότερο!

Tip #1 Bath me

Το μυστικό, κρύβεται στη βάση. Το αφρόλουτρο αποτελεί τη βάση της προσωπικής περιποίησης αφού καθαρίζει, ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα, χαρίζοντας ευεξία και αυτοπεποίθηση. Η ενυδατική του δύναμη, είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις. Μπορείς να επιλέξεις τη βελούδινη αίσθηση του shower gel Zoniou με λάδι ελιάς και εκχύλισμα μελιού, που ενυδατώνει βαθιά το δέρμα αφήνοντας μια μοναδική αίσθηση καθαριότητας και φροντίδας. Αρωμάτισέ το με το αγαπημένο σου Zoniou άρωμα, νιώσε την επιδερμίδα σου ανανεωμένη, απαλή, και απόλυτα μοναδική, και βάλε τη σωστή βάση για αυτά που θα ακολουθήσουν.

Tip #2 Pamper me

Όλοι πια το γνωρίζουμε: self-care isn’t selfish! Ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις έμπρακτα την αγάπη στο δέρμα σου είναι η φροντίδα του με μια μοναδική και αρωματική κρέμα σώματος. Μετά το μπάνιο, συνέχισε την αρωματική σου περιποίηση με μια body cream Zoniou ή με ένα body butter Zoniou. Η πλούσια, απαλή τους σύνθεση είναι το μυστικό για βαθιά, απολαυστική ενυδάτωση. Κι επειδή όταν οι νότες των αρωμάτων συνδυάζονται, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αρωμάτισέ τα με το άρωμα που επέλεξες για το αφρόλουτρό σου – το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει!

Tip #3 Mist me

Καθώς η μέρα προχωρά, το θερμόμετρο ανεβαίνει, και πάντα νιώθεις την ανάγκη για τόνωση. Το ίδιο συμβαίνει και με την επιδερμίδα σου. Τώρα το καλοκαίρι, δώσε της την τόνωση που χρειάζεται με το body mist Zoniou, το ελαφρύ αρωματικό spray με την απόλυτα ανάλαφρη αίσθηση, χωρίς αλκοόλη. Η σύνθεσή του είναι τόσο απαλή που το κάνει ιδανικό ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Εννοείται φυσικά πως το έχεις αρωματίσει με την ίδια αρωματική παλέτα που έχεις χρησιμοποιήσει και στα προηγούμενα προϊόντα, για να δώσεις ένα boost φρεσκάδας και έντασης  στο άρωμα και στη διάθεσή σου!

Tip #4 Refresh me

Δεν είναι μόνο το σώμα όμως που χρειάζεται τόνωση στη διάρκεια της ημέρας: ακριβώς το ίδιο χρειάζονται και τα μαλλιά. Η μοναδική αίσθηση περιποίησης και φροντίδας δεν πρέπει να εξαντλείται στο σώμα – τα μαλλιά δικαιούνται και αυτά, το καλύτερο αρωματικό άγγιγμα! Αυτός είναι ο λόγος που το hair mist είναι ένα προϊόν που επιβάλλεται να βρίσκεται στην τσάντα σου. Το hair mist Zoniou  κάνει τα μαλλιά σου να ευωδιάζουν ενώ ταυτόχρονα τα περιποιείται, και τα προστατεύει από τον ήλιο. Διάλεξε το αγαπημένο σου άρωμα και ψέκασε τα μαλλιά σου κάθε φορά που νιώθεις την ανάγκη να ανανεωθείς και να εντυπωσιάσεις!

Tip #5 Glow me

Last, but definitely not least: dry oil. Το multi-tasker προϊόν ομορφιάς που ήρθε για να μείνει. Για τις καλοκαιρινές βραδιές είτε δίπλα στη θάλασσα είτε στην πόλη, δεν υπάρχει καλύτερος σύμμαχος της λάμψης σου από το dry oil Zoniou με αμυγδαλέλαιο. Θρέφει το δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, χαρίζοντάς του ελαστικότητα, ζωντάνια και απίστευτη απαλότητα. Και αν θέλεις ακόμα περισσότερη λάμψη και γοητεία, μπορείς να επιλέξεις το dry oil glitter shine Zoniou, με glitter, για να κάνεις τη βραδινή σου εμφάνιση πραγματικά ακαταμάχητη!

Η ανεμελιά του καλοκαιριού είναι αυτή που μας κάνει να λάμπουμε. Ίσως επειδή το καλοκαίρι μας κάνει πάντα να βρίσκουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Και, φέτος, έχεις πέντε λόγους για να δώσεις στο φετινό καλοκαίρι ένα μοναδικό, εντυπωσιακό άρωμα: το δικό σου! Ανακάλυψέ το, στα φυσικά καταστήματα Zoniou ή online στο www.zoniou.gr

Αφήστε μια απάντηση