ΛΕΩΝ: The king is here – Το εκτυφλωτικό άρωμα της λάμψης

Γενναίος, σίγουρος, παθιασμένος και μεγαλόψυχος, ο Λέων είναι –κυριολεκτικά– γεννημένος ηγέτης, και βαθιά ερωτευμένος με τη ζωή. Η λαμπερή και δυναμική του προσωπικότητα δεν περνά ποτέ απαρατήρητη: ο Λέων ξεχειλίζει από ενέργεια, αισιοδοξία, δημιουργικότητα και φως, ενώ η γενναιοδωρία του προς όλους, τα έντονα χαρακτηριστικά, και η χειμαρρώδης προσωπικότητά του, τον κάνουν ακαταμάχητο!

Ιδιαίτερα ανεξάρτητος ως χαρακτήρας, είναι εξαιρετικά κοινωνικός και αγαπητός, εκπέμποντας ρεαλισμό, θετικότητα και ζεστασιά. Ο Λέων διαχειρίζεται με μεγαλοπρέπεια ακόμα και τις πιο δύσκολες ή περίπλοκες καταστάσεις, και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον. Το εντυπωσιακό του φως το οφείλει στον κυβερνήτη του, τον Ήλιο, ενώ το ζωδιακό του σύμβολο, το λιοντάρι, αντικατοπτρίζεται στον τρόπο ζωής του: πάντα υπάρχει ένα «βασίλειο» το οποίο φροντίζει και προστατεύει μεγαλόκαρδα, με αφοσίωση και χάρη.

Καθώς του αρέσει να τον θαυμάζουν, αν αποφασίσεις να τον κατακτήσεις, μη διστάσεις να του δείξεις τον θαυμασμό σου, κάνοντάς του κομπλιμέντα  – μην τα τσιγκουνευτείς: όσα και να του κάνεις, ποτέ δεν θα είναι αρκετά!  Τα αγαπημένα του χρώματα είναι αυτά του ήλιου, όπως το πορτοκαλί της αισιοδοξίας ή το χρυσαφί της αυτοπεποίθησης, αλλά και το βαθύ, σκοτεινό κόκκινο-μωβ που αποπνέει τη μεγαλοπρέπεια ενός βασιλιά, ενώ τα έντονα, φλογερά, ζεστά και πικάντικα αρώματα, πολλές φορές με μια εξωτική, παθιασμένη νότα είναι αυτά που τον γοητεύουν. Χάρισέ του το Maldives ή το Riviera από την σειρά Inspirations by Zoniou και ετοιμάσου να γίνεις η βασίλισσα στον διπλανό του θρόνο, να κολυμπήσεις στον ωκεανό της γενναιοδωρίας του, και να χαθείς στην τεράστια αγκαλιά του. Αυτό που θα πρέπει βέβαια να θυμάσαι είναι πως, τη στιγμή που θα σταματήσεις να δείχνεις

με κάθε τρόπο τον θαυμασμό σου σε έναν Λέοντα, εκείνη ακριβώς τη στιγμή, τον έχεις χάσει για πάντα!

Αφήστε μια απάντηση