Α New Me – Get Your Skin Ready For Summer

Απόλαυση, αποσύνδεση, ανεμελιά. Αυτοί ήταν είναι και θα είναι οι απόλυτοι στόχοι του καλοκαιριού. Και μπορεί το περσινό καλοκαίρι να μη μας έδωσε την ευκαιρία να τους πετύχουμε, το φετινό όμως –μέσα από τον δρόμο για την ελευθερία– βρίσκεται ήδη εδώ, και είναι έτοιμο να μας αποζημιώσει διπλά!

Αν θέλεις λοιπόν να κάνεις αυτό το καλοκαίρι όχι απλά αξέχαστο, αλλά μια αληθινά συγκλονιστική εμπειρία, ετοιμάσου να ακολοηθήσεις τα βήματα που προτείνουμε.

Rebirth

Η αναγέννηση είναι εσωτερική υπόθεση. Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του έναν καυτό, φωτεινό ήλιο, γαλάζιους και μωβ ουρανούς και έναν δροσερό θαλασσινό αέρα που εξαφανίζει οτιδήποτε παλιό ή τετριμμένο. Γι’ αυτό, παραμέρισε ευγενικά, πέτα αποφασιστικά ή γύρνα αποδοκιμαστικά την πλάτη σε οτιδήποτε σε βαραίνει, σε σκοτεινιάζει ή σε κρατά πίσω. Προετοίμασε το σώμα σου για τις καινούργιες  καλοκαιρινές εμπειρίες με το ολοκαίνουργιο Foaming Scrub ZONIOU με ενεργό άνθρακα: απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ανανεώνει και αναγεννά την επιδερμίδα αφήνοντάς τη λεία και απαλή, έτοιμη να δεχθεί το ανεπανάληπτο χάδι της καλοκαιρινής μαγείας

Reinvent

Ήλιος, θάλασσα, βουτιές, βόλτες στην παραλία, φλογερά ηλιοβασιλέματα και νύχτες γεμάτες περιπέτεια. Ένας ολοκαίνουργιος εαυτός που έμεινε στη σκιά ολόκληρο τον χειμώνα έρχεται στο προσκήνιο, δυναμικός, αποφασιστικός και γεμάτος όνειρα. Καλωσόρισέ τον: περιποιήσου το σώμα σου με αγάπη, χαρίζοντάς του απλόχερα την απαλότητα και τη φροντίδα μιας Body Lotion ZONIOU. Ενυδατώνει την επιδερμίδα προστατεύοντάς την, καταπραΰνει από την έκθεση στον ήλιο, θρέφει, και φροντίζει με τρυφερότητα το δέρμα κάνοντάς το να φαίνεται αυτό που πραγματικά είναι: η νέα, καλύτερή  του εκδοχή.

Restart

Κάθε άρωμα είναι η αρχή μιας καινούργιας εμπειρίας. Ξεκίνα λοιπόν αυτή την ολοκαίνουργια εμπειρία του φετινού καλοκαιριού με ένα από τα μοναδικά body mist ZONIOU. Ανάλαφρα και δροσερά σε υφή, αγκαλιάζουν το σώμα με αιθέρια, εντυπωσιακά αρώματα χωρίς να το βαραίνουν. Κάνε το body mist σου το καλύτερο και πιο ανάλαφρο καλοκαιρινό σου ρούχο και ντύσου με αυτό το αιθέριο σύννεφο μαγείας, βάζοντας τα θεμέλια μιας καινούργιας αρχής: εξάλλου, αν δεν είναι το φετινό καλοκαίρι ιδανικό για να πατήσεις το κουμπί της επανεκκίνησης – εσωτερικά και εξωτερικά– ποιο θα μπορούσε να είναι;

Recreate

Εννοείται, φυσικά, πως αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Αυτός ο ολοκαίνουργιος εαυτός που απολαμβάνει την καλοκαιρινή αύρα και ζει τη μοναδική εμπειρία που λέγεται ελληνικό καλοκαίρι, ακτινοβολεί γαλήνη, φρεσκάδα, γοητεία και λάμψη. Το glitter shine dry oil ZONIOU με την ειδική μεταξένια υφή που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, θα γίνει ο καλύτερός σου σύμμαχος, βοηθώντας σε να εξασφαλίσεις ελαστικότητα στο δέρμα, ενυδάτωση μακράς διάρκειας, ενίσχυση της δράσης του αντηλιακού σου, αντιοξειδωτική προστασία, ενώ, ταυτόχρονα, θα κάνει την επιδερμίδα σου να αντανακλά όλη τη λάμψη της ευδαιμονίας του καλοκαιριού.

Μυρωδιά βασιλικού, θυμάρι, πεύκα, ξωκλήσια, λιθόστρωτα σοκάκια, καρπούζι, βουκαμβίλιες, αστερίες και κοχύλια, αιώρες, ανοιχτά παραθυρόφυλλα, παρεό και ψάθινα καπέλα. Το καλοκαίρι είναι χαρά, χρώμα, αμμουδιά, αλάτι – είναι φως, ήχοι, χρώματα, γεύσεις, αρώματα, εμπειρίες και ξεγνοιασιά. Περισσότερο απ’ όλα όμως, είναι ένα διάλειμμα και μια καινούργια αρχή, ταυτόχρονα. Προσδοκία και προσμονή, μαζί.

Άνοιξε τα χέρια λοιπόν, αγκάλιασέ το, και ζήσ’ το!

Αφήστε μια απάντηση