ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Take me where your heart is – Τι άρωμα έχει το συναίσθημα;

Τρυφερός, ρομαντικός, ευαίσθητος και συναισθηματικός, ο Καρκίνος διακρίνεται για την ιδιαίτερη αισθαντικότητά του. Θα τον καταλάβεις από τα έντονα εκφραστικά του μάτια, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν του. Περιστοιχίζεται πάντα από έναν θετικό κύκλο ανθρώπων, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα χαρίσματά του είναι να κάνει τους άλλους να νιώθουν καλά τόσο με τον εαυτό τους όσο και με το περιβάλλον τους.

Στοργικός, διαισθητικός, παρατηρητικός και ήρεμος, ένας Καρκίνος διαβάζει τον απέναντί του σαν «ανοιχτό βιβλίο» αλλά δύσκολα ανοίγεται καθώς, γενικά, είναι ανασφαλής και ντροπαλός.  Ως ζώδιο του νερού και «παιδί» της Σελήνης, είναι παρορμητικός, ευμετάβλητος και πολύπλοκος: κάτω από το ήρεμο και γαλήνιο παρουσιαστικό του κρύβει μια έντονη προσωπικότητα κι έναν εαυτό δυναμικό, ευφυή και απίστευτα επίμονο, που δεν θεωρεί τίποτε ακατόρθωτο.

Αν θελήσεις να τον κατακτήσεις, θυμήσου πως ο Καρκίνος τρέφεται από τη φυσική επαφή και θέλει να νιώθει πως τον χρειάζονται. Φρόντισε λοιπόν να εκπληρώσεις τη βαθύτερη συναισθηματική του ανάγκη και κάνε τον να νιώσει ασφάλεια, οικειότητα και σιγουριά, με τον πιο εκδηλωτικό τρόπο – οπλίσου με υπομονή όμως, γιατί προχωρά αργά και επιφυλακτικά. Αγαπημένο του στοιχείο είναι, φυσικά, το νερό, ενώ αγαπημένα του χρώματα όλες (μα όλες) οι αποχρώσεις του λευκού αλλά και το σμαραγδί, που παραπέμπει στα βαθιά νερά του συναισθήματος. Αγαπά εξίσου τα φρέσκα, δροσερά αρώματα αλλά και εκείνα που είναι ζεστά και γλυκά, γεγονός που αντικατοπτρίζει το πολύπλοκο του χαρακτήρα του. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στο Exotic Orchid και στο Caribbean Summer από τη σειρά Inspirations by Niki Zoniou, ανάλογα με την πλευρά της προσωπικότητάς του που θέλεις να δείξεις έμπρακτα πως θαυμάζεις. Ωστόσο, bear that in mind: αν τον πληγώσεις ή τον κοροϊδέψεις θα εξαφανιστεί μέσα στο προστατευτικό του κέλυφος, και δεν πρόκειται να τον ξαναδείς, ποτέ μα ποτέ!

Αφήστε μια απάντηση