ΔΙΔΥΜΟΣ: Me, Myself and I –Το ζαλιστικό άρωμα του Ιανού

Επικοινωνιακός, κοινωνικός, γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια, ένας Δίδυμος δεν περνά ποτέ απαρατήρητος. Ίσως επειδή ένα από τα πολλά του πρόσωπα σίγουρα θα σου κινήσει το ενδιαφέρον! Ως  κατ΄ εξοχήν ζώδιο του αέρα, είναι –κυριολεκτικά– άπιαστος. Επιζητά πάντα την προσοχή και θέλει να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού, ενώ με την εντυπωσιακή του επιχειρηματολογία θα σε πείσει πως έχει πάντα δίκιο, ακόμη κι αν οι απόψεις του αποδειχθούν λανθασμένες – κυρίως τότε.

Ευπροσάρμοστος, ανεξάρτητος και αεικίνητος, διψά για ζωή και είναι αδύνατο να την παρακολουθήσει από το περιθώριο. Το μότο επικοινωνώ άρα υπάρχω κυριαρχεί στην υπερκινητική του πραγματικότητα, ενώ το ευμετάβλητο του χαρακτήρα του διχάζει: για κάποιους αποτελεί την τέλεια πρόκληση ενώ για άλλους μια απαγορευτική κόκκινη γραμμή. Εξαιρετικά κοινωνικός και αισιόδοξος, ο Δίδυμος απεχθάνεται τη μοναξιά και έχει αμέτρητους φίλους, γεγονός που τον κάνει πολλές φορές να σκορπίζεται στην επιφάνεια των πραγμάτων.

Πριν αποφασίσεις να κατακτήσεις έναν Δίδυμο, λάβε υπόψη σου πως εκτός από …κακό παιδί, χαρακτηρίζεται και ως ο πιο άπιστος του ζωδιακού κύκλου. Απεχθάνεται τη ρουτίνα, την επανάληψη και τους περιορισμούς, γι’ αυτό θα πρέπει να του δώσεις χώρο, χρόνο, ελευθερία και ανεξαρτησία. Αγαπημένα του χρώματα είναι το κίτρινο της νόησης και το φωτεινό πορτοκαλί της αισιοδοξίας και της χαράς, ενώ αγαπημένα του αρώματα τα ανάλαφρα, δροσερά και χαρούμενα αρώματα που υμνούν τη χαρά της ζωής, φτιάχνουν τη διάθεση και απελευθερώνουν. Αν του χαρίσεις το άρωμα Fougere Twist της σειράς Inspirations by Niki Zoniou υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να κερδίσεις το κλειδί της καρδιάς του.

Απλά, πρόσεχε: η καρδιά ενός Διδύμου, έχει πολλές (μα πολλές) πόρτες και, αναπόφευκτα, πολλά, πολλά (μα πάρα πολλά) κλειδιά…

Αφήστε μια απάντηση