ΤΑΥΡΟΣ: Το γαλήνιο άρωμα της σταθερότητας

Σταθερός, αξιόπιστος, και υπομονετικός, ο Ταύρος ξεχωρίζει με τις αργές, ήρεμες και αποφασιστικές κινήσεις του. Ως ζώδιο της Γης, αντιμετωπίζει με πρακτικό και ρεαλιστικό τρόπο την πραγματικότητα, παραμένοντας «γειωμένος» και γαλήνιος, έχοντας το μοναδικό χάρισμα να βρίσκει μια πρακτική λύση μέσα στο χάος και να αποτελεί πάντα τη φωνή της λογικής.

Παροιμιώδη χαρακτηριστικά του είναι η ανεξάντλητη επιμονή και το αμετακίνητο πείσμα του: ένας Ταύρος θα επιμείνει όταν όλοι έχουν εγκαταλείψει, και θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του ακόμη κι αν αυτό του πάρει χρόνια. Αγαπά την οικογενειακή ζωή, την ασφάλεια και τη σιγουριά για το μέλλον, ενώ η ποιότητα και η ομορφιά αποτελούν γι’ αυτόν βασική προτεραιότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής του. Αυτάρκης, γοητευτικός και εκφραστικός, στη βάση του δεν έχει εντάσεις – είναι easy to live with, γαλήνιος, και λάτρης της «ρουτίνας», καθώς απεχθάνεται τις αλλαγές και το άγνωστο.

Η κατάκτηση ενός Ταύρου προϋποθέτει ένα και μόνο πράγμα: χρόνο. Αφιέρωσέ του χρόνο και υπομονή, και θυμήσου πως ο δρόμος για την καρδιά του περνά πάντα –μα πάντα– από το στομάχι του. Αγαπημένα του χρώματα είναι τα χρώματα της γαλήνης όπως το ροζ, το γαλάζιο και το απαλό πράσινο, αλλά και τα γήινα, όπως το χακί, το καφέ και το μπεζ. Ως ζώδιο της γης μαγεύεται από τα γήινα αρώματα, τα αρώματα με βάση τα φρούτα ή τα λουλούδια, αλλά και από εκείνα με πιο πικρές και αισθησιακές πινελιές που συντονίζονται με την αξιοπιστία και τη σταθερότητά του. Χάρισε του το White Flowers από τη σειρά Inspirations by Niki Zoniou και ετοιμάσου να ανέβεις στο βάθρο που έχει ήδη έτοιμο για σένα και να γίνεις το αντικείμενο της λατρείας του. Ωστόσο, be aware: Όσο ρομαντικός, ήρεμος ή γαλήνιος κι αν φαίνεται, αν παίξεις με τα συναισθήματά του, θα γίνεις γι’ αυτόν κόκκινο πανί. Και είναι σίγουρο πως, κάτι τέτοιο, –καρατσεκαρισμένο– είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες!

Αφήστε μια απάντηση