ΚΡΙΟΣ: Το εκρηκτικό άρωμα της κατάκτησης

Παρορμητικός, περιπετειώδης, αποφασιστικός. Γεννημένος ηγέτης, ο Κριός συναρπάζει με τη φλογερή του προσωπικότητα και την έντονη αυτοπεποίθηση.  Ως πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η έννοια της πρωτιάς είναι βαθιά συνδεδεμένη με την ιδιοσυγκρασία του, όπως άλλωστε και οι έννοιες της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.

Συναρπαστικός, ριψοκίνδυνος, μαχητικός και γεμάτος ζωή, ο πόλεμος κυλά στο αίμα του.  Ωστόσο, η απόλαυση της νίκης είναι μικρής διάρκειας για έναν Κριό καθώς τα τρόπαια της νίκης δεν τον συγκινούν πραγματικά. Κινητήρια δύναμη γι’ αυτόν αποτελεί πάντα η χαρά της κατάκτησης. Ανήσυχο πνεύμα, τολμηρός και θαρραλέος, του αρέσει να ξεχωρίζει και γίνεται πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω της δυνατής, ηγετικής του φυσιογνωμίας. Δημιουργεί σχέσεις γεμάτες πάθος, ωστόσο χάνει το ενδιαφέρον του πολύ γρήγορα.

Η λέξη-κλειδί για να τον κατακτήσεις είναι μία: θαυμασμός. Καθώς πάντα αναζητά την αποδοχή, δείξε του έμπρακτα τη συγκίνηση που σου προκαλεί. Ως το κατεξοχήν ζώδιο της φωτιάς, το κυρίαρχο χρώμα του είναι το κόκκινο αλλά και το χρώμα των πρώτων πράσινων φύλλων, καθώς βρίσκεται στην αρχή της ζωδιακής χρονιάς και συμπίπτει με την Άνοιξη. Τον μαγνητίζουν τα εντυπωσιακά, δυναμικά και έντονα αρώματα, ακριβώς επειδή υπογραμμίζουν την εκρηκτικά έντονη προσωπικότητά του. Χάρισέ του το Melograno από τη σειρά Inspirations by Niki Zoniou και αφέσου να κατακτηθείς από τον πιο συναρπαστικό κυνηγό του ζωδιακού κύκλου.

Ωστόσο μην ξεχνάς ποτέ πως, παρότι τον ελκύει η πρόκληση, αν προσπαθήσεις να τον εκμεταλλευτείς ή να τον περιορίσεις, το ενδιαφέρον του μπορεί να εξαφανιστεί στο λεπτό. Κι όταν ένας Κριός αποφασίσει να κάνει στροφή και να ξεκινήσει για καινούργιες περιπέτειες, είναι αμείλικτος: δε θα ρίξει πίσω του ούτε μια ματιά…

Αφήστε μια απάντηση