(WHAT’S) IN HIS HEAD – Θέλεις να σου δείξω το pillow mist μου;

Σου φαίνεται πως είναι από εκείνους τους άνδρες που έχουν τα πάντα; Που δε χρειάζονται τίποτε; Έκανες την έρευνά σου και κατέληξες πως τα περισσότερα από τα δώρα που του έχουν χαρίσει, απλά μαζεύουν σκόνη στις γωνίες της βιβλιοθήκης του ή δεν έχουν δει ποτέ το φως της ημέρας, καταχωνιασμένα σε ντουλάπια και συρτάρια; Κι όμως, υπάρχει κάτι για κείνον. Κάτι που δε μοιάζει με όλα τα υπόλοιπα δώρα, κάτι απροσδόκητο και γοητευτικό ταυτόχρονα, αντισυμβατικό και πραγματικό την ίδια στιγμή. Κάτι που μπορεί να γίνει το σήμα κατατεθέν του, χωρίς ποτέ να τον καταπιέσει. Που μπορεί να τον εκπλήξει ή να τον απογειώσει. Να τον χαλαρώσει, ή να του ανεβάσει τη διάθεση.

Ή, να φωτίσει ακόμη και τα όνειρά του.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν την όσφρηση τη δυνατότερη από όλες μας τις αισθήσεις, τη μόνη τόσο σφιχτά δεμένη με αναμνήσεις και συναισθήματα. Ωστόσο, συχνά, μπορεί να μετατραπεί στην πιο παραμελημένη πτυχή ενός σπιτιού – καταλαβαίνεις τι εννοούμε: μόνο του, ακόμη και το πιο προσεγμένο design δεν αρκεί για να απογειώσει έναν χώρο. Ή να τον κάνει απολαυστικό.

Βοήθησε τον άνδρα της ζωής σου λοιπόν να ζήσει τα πιο έντονα συναισθήματα, να δημιουργήσει τις καλύτερες αναμνήσεις –μαζί σου, φυσικά!– και να απολαύσει την πιο αισθησιακή, ευχάριστη και γοητευτική ατμόσφαιρα που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Επειδή με το pillow mist και τα αρωματικά sticks Zoniou, ο χώρος του δε θα είναι ποτέ πια ίδιος. Ή μονότονος. Ή αδιάφορος. Ή βαρετός.

Ένα μόνο είναι σίγουρο, και θα πρέπει να το σκεφτείς καλά: μετά από αυτό, θα δυσκολευτεί πολύ να σε ξεχάσει…

Αφήστε μια απάντηση