ΙΧΘΥΣ: Οι (αμέτρητες) αρωματικές αποχρώσεις της τρυφερότητας

Ευαίσθητος, ονειροπόλος και απόλυτα συναισθηματικός – το συναίσθημα είναι ο μοναδικός και παντοτινός του οδηγός. Ο Ιχθύς είναι το πιο ευαίσθητο και το πιο ανεκτικό από όλα τα ζώδια, με μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη διαισθητική αντίληψη όχι μόνο της πραγματικότητας αλλά της ζωής γενικότερα:  έχει τη μοναδική ικανότητα να διεισδύει στην ψυχή και να διακρίνει τα κίνητρα του άλλου, γεγονός που τον κάνει μοναδικό στην κατανόηση των ανθρώπων.

Άπιαστος, αιθέριος, αυτοκαταστροφικός, ρομαντικός και ταυτόχρονα μυστηριώδης, ισορροπεί διαρκώς ανάμεσα σε δύο κόσμους, τον πραγματικό και τον πνευματικό. Στην πραγματικότητα, η προσωπικότητά του είναι σχεδόν αδύνατο να αποτυπωθεί αφού αυτή διαμορφώνεται από τον περίγυρό του.  Εξαιρετικά γενναιόδωρος σε συναισθήματα, συγχωρεί πάντα, και δεν έχει όρια στην προσφορά της αγάπης του, ενώ η απόρριψη είναι ο μεγαλύτερός του εχθρός: δεν την αντέχει, και δεν μπορεί να την επιβάλλει στους άλλους γι’ αυτό και το «όχι» αποτελεί για τον Ιχθύ μια άγνωστη λέξη.

Αν θέλεις να τον κατακτήσεις, απεγκλώβισέ τον από τις υπαρξιακές του αναζητήσεις και δείξε του ότι τον εμπιστεύεσαι. Ως το κατεξοχήν ζώδιο του νερού, τα χρώματα της βαθιάς θάλασσας όπως το βαθύ μπλε, το λουλακί, και το γαλαζοπράσινο είναι τα χρώματά του, μαζί με το σκούρο μωβ και το βιολετί, τα χρώματα της διαίσθησης. Αποδεικνύοντας τους δύο διαφορετικούς κόσμους που τον απαρτίζουν, γοητεύεται από τα δροσερά, απελευθερωτικά αρώματα της θάλασσας και ταυτόχρονα από τις ζεστές, αισθησιακές νότες του  πνευματισμού. Είναι στο χέρι σου να επιλέξεις γι’ αυτόν το Aqua Musk ή το Sweet Black από τη σειρά Inspirations by Niki Zoniou,  δείχνοντάς του ποια πλευρά του σε γοητεύει περισσότερο.

Ωστόσο, έχε τον νου του. Όσο κι αν φαίνεται εύκολος στόχος, μην αφήνεσαι να παρασυρθείς από τη ρομαντικότητά του: ένας Ιχθύς δεν είναι ποτέ εύκολος αντίπαλος – έχει δική του μια ολόκληρη θάλασσα, και μπορείς να τον ακολουθήσεις μόνο αν ξέρεις πολύ –μα πολύ– καλό κολύμπι…

AQUA MUSK
SWEET BLACK

Αφήστε μια απάντηση