ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μεθυστικό άρωμα της ανεξαρτησίας

Πρωτότυπος, επικοινωνιακός, περιπετειώδης και ασυνήθιστος – μπορεί να βρίσκεται δίπλα σου και έτη φωτός μακριά σου, την ίδια στιγμή. Για έναν Υδροχόο, δεν υπάρχουν όρια, εμπόδια, και περιορισμοί: ο κόσμος είναι ένας τόπος γεμάτος με δυνατότητες. Αν νομίζεις πως δίπλα του μπορείς να δεις τα πράγματα με συμβατικό ή παραδοσιακό τρόπο, κάνεις τεράστιο λάθος – ο Υδροχόος θα αποτελεί πάντα την εξαίρεση σε οποιονδήποτε κανόνα, αφού, στην πραγματικότητα, είναι αδύνατο να τον περιγράψει κανείς με συμβατικούς χαρακτηρισμούς. 

Οι έννοιες της ανεξαρτησίας και της επανάστασης αποκτούν δίπλα του μια νέα διάσταση. Οραματιστής, αλτρουιστής και καινοτόμος, αντικομφορμιστής και αντισυμβατικός, αντιμετωπίζει οτιδήποτε νέο σαν πρόκληση και σαν ευκαιρία. Αν υπάρχει ένα ζώδιο που βρίσκεται εκατό χρόνια μπροστά από την εποχή του, αυτό είναι ο Υδροχόος:  ακολουθεί πεισματικά τον δικό του δρόμο αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων, και εξελίσσεται αδιάκοπα, παραμένοντας απόλυτα ακαταμάχητος. Live and let live, είναι το μότο του, ενώ το My way, το τραγούδι που τον χαρακτηρίζει απόλυτα.

Θα κερδίσεις το ενδιαφέρον του μόνον αν διεγείρεις το μυαλό του – η υλική πραγματικότητα δεν ανήκει στη σφαίρα των ενδιαφερόντων του. Το ασημί και οι αποχρώσεις του γαλάζιου είναι τα χρώματά του, ενώ τον γοητεύουν τα δυνατά, έντονα αρώματα της ανεξαρτησίας και της περιπέτειας.  Χάρισέ του το άρωμα Black Vanilla από τη σειρά Inspirations by Niki Zoniou , και ετοιμάσου να ταξιδέψεις μαζί του σε «αχαρτογράφητα νερά», κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Μην ξεχνάς πως, ως ζώδιο του αέρα, είναι άπιαστος, αν όμως σεβαστείς την ανεξαρτησία και την ελευθερία του, μπορεί να γίνεις τα πάντα του. Ωστόσο, να θυμάσαι τα εξής: ένα κομμάτι του θα παραμένει για πάντα απρόσιτο και απροσπέλαστο. Κι ακόμα, αν κάποιος από τους δυο σας θα πρέπει να προσαρμοστεί, αυτός θα είσαι εσύ, τελεία και παύλα: όσο ερωτευμένος κι αν είναι, ένας Υδροχόος –εκκεντρικός, προκλητικός και απρόβλεπτος–, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και για κανένα!

Αφήστε μια απάντηση