ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου και το άρωμά του

Οι κακές γλώσσες λένε πως είναι σκληρός, υπερβολικά σοβαρός, και αδιάλλακτα αυστηρός. Αγνόησέ τες: κάτω από το συγκρατημένο, συντηρητικό περίβλημα, κρύβεται ένα ηφαίστειο που βράζει! Η μελαγχολική του αύρα σε συνδυασμό με την απίστευτη εσωτερική του δύναμη τον κάνουν ακαταμάχητο, με τον ίδιο τρόπο που κάποιοι πλανήτες ασκούν μεγαλύτερη μαγνητική έλξη από τους υπόλοιπους.

 Ως «αφεντικό» του ζωδιακού κύκλου, είναι γεννημένος για ηγεσία και επιτεύγματα – ωστόσο, η δύναμη της εξουσίας τον βάφει με τα χρώματα μιας ανεπανάληπτης γοητείας. Στόχος του είναι μόνον η κορυφή: δε συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο και δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να την κατακτήσει. Εξαιρετικά φιλόδοξος, ανεξάρτητος, υπεύθυνος, επίμονος και απόλυτα προσανατολισμένος στον στόχο του, ξέρει πολύ καλά τις δυνατότητές του και τον τρόπο να τις αξιοποιήσει.  Απεχθάνεται την προχειρότητα, ενώ οι επιλογές του διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους. Σαν φίλος, είναι στοργικός, συμπονετικός και πιστός: θα κάνει τα πάντα, χωρίς ποτέ να περιμένει το παραμικρό αντάλλαγμα.

Τα σκοτεινά, μυστηριώδη χρώματα όπως το μαύρο, το σκούρο πράσινο και το βαθύ καφετί είναι τα χρώματά του, ενώ τον γοητεύουν τα έντονα, αισθησιακά και ιδιαίτερα αρώματα, που αντιπροσωπεύουν το βάθος της προσωπικότητάς του. Αν θέλεις να τον κατακτήσεις, καν’ τον να γελάσει. Δώρισέ του το Spicy Kiss από τη σειρά Inspirations by Niki Zoniou και άφησέ τον να σε οδηγήσει εκεί που μόνον εκείνος θέλει – ξέρετε και οι δύο πως θα το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Απλά, θυμήσου: δε θα σε αφήσει εύκολα να τον πλησιάσεις, όμως, αν σου το επιτρέψει, δεν υπάρχει επιστροφή – ο Αιγόκερως αποτελεί ένα γοητευτικό, μυστηριώδες, δυσεπίλυτο αίνιγμα που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται απίστευτα ακαταμάχητο…

Αφήστε μια απάντηση