Τα αρώματα της άνοιξης θα σε γεμίσουν με συναισθήματα: Βρες αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου

Αρκούν μερικές σταγόνες από το αγαπημένο μας άρωμα για να φτιάξει η διάθεσή μας ή να αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε, για να κάνουμε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Βέβαια, όπως είναι ξεχωριστή η κάθε προσωπικότητα, το ίδιο ξεχωριστά είναι και τα συναισθήματα που δημιουργεί το κάθε άρωμα. Χαρά, νοσταλγία, μια γλυκιά ανάμνηση και η λίστα συνεχίζεται. Άλλωστε, αν μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, τότε μια μυρωδιά ισούται με χίλιες εικόνες και αναμνήσεις…
Ο κάθε χαρακτήρας αντιδρά διαφορετικά σε κάθε άρωμα. Μάλιστα, όταν βρίσκει αυτό που του ταιριάζει απόλυτα, ουσιαστικά βρίσκει τον καλύτερο σύμμαχο για να κάνει την καθημερινότητά του πιο όμορφη.

Hopeless romantics
Με αρώματα κρίνου, βιολέτας, καρύδας, ροδάκινου, σοκολάτας, βανίλιας και white musk, το Cream Bouquet είναι ιδανικό για όσες δηλώνουν αθεράπευτα ρομαντικές ψυχές, λατρεύουν το ρετρό στιλ και τις νοσταλγικές εποχές και αναζητούν τα girly και floral looks στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις τους.

On the edge
Για όσους έχουν αδυναμία στα μεγάλα ταξίδια, στις απρόσμενες εκπλήξεις, στην ανεμελιά του καλοκαιριού και την τροπική αισθητική, το Exotic Orchid είναι ό,τι καλύτερο. Πέρα από τα «εξωτικά» στοιχεία των Monoi και καρύδα, όπως μαρτυρά η ονομασία του, στα συστατικά του βρίσκεται και η ορχιδέα που δίνει την έξτρα δόση θηλυκότητας που σίγουρα θα εκτιμήσετε.

Alternative souls
Για όσες σκέφτονται out-of-the-box και θέλουν να δοκιμάζουν πάντα κάτι καινούριο, δεν τους αρέσουν οι τάσεις και περιγράφονται ως «εναλλακτικές», στο Black Rose με τριαντάφυλλο, μαύρο πιπέρι, βανίλια και musk θα βρουν το ιδανικό αρωματικό ελιξήριο. Διαφορετικό και ιδιαίτερο, ταιριάζει σε πρωινές και βραδιvές εμφανίσεις.

The Socialite
Λίγο πικάντικο και απόλυτα φρέσκο, το λουλουδάτο άρωμα Blooming Peony, στο οποίο το γλυκό και λαχταριστό μανταρίνι, παντρεύεται εξαιρετικά με την πεόνια και το τριαντάφυλλο είναι το απόλυτο must have, που σε κάνει να ξεχωρίζεις από το πλήθος -ιδανικό για σένα που άνοιξη σημαίνει ατελείωτες βόλτες και δροσερά ροφήματα στα αγαπημένα σου στέκια. Το ροζ πιπέρι και τα στοιχεία από white musk και κεχριμπάρι τονίζουν την «εξωστρέφεια» του αρώματος δημιουργώντας την τέλεια ισορροπία.

Αφήστε μια απάντηση