Μάθε ποιο άρωμα σου ταιριάζει ανάλογα με ποια σειρά του Netflix σου αρέσει -Κάνε το ιδανικό match

Σίγουρα, ένα από τα πιο hot topics κάθε παρέας είναι οι σειρές. Ποιες ξεκίνησες, ποιες τελείωσες, ποιες περιμένεις με αγωνία. Εξελίξεις, ανατροπές και φανταστικοί χαρακτήρες αναδεικνύουν την κάθε τηλεοπτική παραγωγή σε άξιο ανταγωνιστή ακόμα και της πιο εντυπωσιακής χολιγουντιανής ταινίας! Με τη σειρά του, το Netflix προσφέρει στο κοινό του υπέροχες σειρές, με ενδιαφέρουσες πλοκές και πρωταγωνιστές που δεν μπορείς παρά να λατρέψεις.

Παρακάτω, λοιπόν, προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε τέσσερις από τις πιο γνωστές παραγωγές του Netflix, με τα αρώματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητα των φανατικών θαυμαστών τους. Ρίξε μια ματιά…

La Casa de Papel

Αν λατρεύεις να παρακολουθείς τις περιπέτειες των πιο αγαπητών ληστών στην ιστορία της τηλεόρασης, τότε σίγουρα ταυτίζεσαι με την περιπέτεια και την αδρεναλίνη. Αγαπάς τις πιο bold και out of the box μυρωδιές και αναζητάς πάντα αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις και να νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο.

Try: Black Vanilla

 

Chilling Adventures of Sabrina

Είσαι fan της μικρής διάσημης μάγισσας, που δε διστάζει να τα βάλει ακόμα και με τις πιο σκοτεινές δυνάμεις; Τότε, μάλλον σε γοητεύουν τα αρώματα που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από κάποιο μαγικό φίλτρο. Έντονα, τολμηρά και dark! Θες το άρωμά σου να ταυτίζεται με την προσωπικότητά σου και να αποτελεί την υπογραφή σου.

Try: Sugar spell

 

The Crown

Αν παρακολουθείς μανιωδώς τη σειρά σχετικά με την πορεία της βασίλισσας Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο, αναζήτησε τις πιο κλασικές, chic μυρωδιές, που σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. Θα λατρέψεις τους lady-like συνδυασμούς και τα αρώματα που είναι all time classic και διαχρονικά, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

Try: Blooming Peony

 

GLOW

Οι υπέροχες κυρίες του ρινγκ είναι η τρανή απόδειξη ότι μια γυναίκα δεν σταματά μπροστά σε τίποτα -ακόμα και όταν όλοι της φωνάζουν ότι αυτό που έχει στο μυαλό της δεν μπορεί να γίνει. Αν είσαι οπαδός της σειράς GLOW, σου ταιριάζει ένα άρωμα που αποπνέει δυναμισμό και δε χωρά σε κανένα καλούπι. Hint: Ρίξε μια ματιά στα unisex αρώματα ή σε όσα έχουν βάση το σανταλόξυλο!

Try: Cashmere Glow

 

 

Αφήστε μια απάντηση