3 μυστικά του στιλ των Γαλλίδων και ποια αρώματα θα λάτρευαν

Οι Παριζιάνες έχουν ένα στιλ θα λέγαμε αυθόρμητο, έμφυτο. Οτιδήποτε και να ρίξουν πάνω τους μοιάζει να τους ταιριάζει γάντι. Caroline de Μaigret, Jeanne Damas, Marion Cotillard, Emmanuelle Alt, Carine Roitfeld και πολλές ακόμα Γαλλίδες εντυπωσιάζουν σε κάθε τους εμφάνιση με την πηγαία αισθητική τους. Τι είναι όμως αυτό που συνθέτει το στιλ τους; Ποιο είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας τους;

  1. Δείχνουν πάντα effortless

Οι Γαλλίδες δεν προσπαθούν ποτέ να δείχνουν κομψές και δεν πέφτουν στην παγίδα ενός υπερβολικά προσεγμένου look, ακόμα και στις πιο επίσημες περιστάσεις. Δείχνουν πάντα ανεπιτήδευτα chic, δεν επιλέγουν πολύ flashy ρούχα, αλλά διαχρονικά σχέδια και χρώματα και προσπαθούν μέσα από το ντύσιμο να τονίσουν την προσωπικότητά τους, όχι το brand που φοράνε.

Jeanne Damas

About perfumes: Το ίδιο ισχύει και με τα αρώματά τους. Οι ίδιες δεν υπερβάλλουν στην ποσότητα που βάζουν καθώς δε θέλουν το αποτέλεσμα να είναι πολύ έντονο, ενώ προσέχουν πάντα τον συνδυασμό που επιλέγουν!

  1. Δίνουν μεγάλη σημασία στην εφαρμογή

Εντάξει, με την πρώτη ματιά ένα ρούχο φαίνεται πως σας αρέσει, αλλά η ερώτηση είναι… κάθεται καλά επάνω σας; Τα French girls δίνουν μεγάλη σημασία στην εφαρμογή οτιδήποτε κι αν φορούν, είτε tops, είτε παλτό, είτε παντελόνι ή φούστα. Ακόμα και στα αξεσουάρ ή τα παπούτσια. Το παν είναι να κολακεύει τη σιλουέτα τους κι όχι να το φορούν μόνο και μόνο επειδή έδειχνε ωραίο στην κρεμάστρα.

Carine Roitfeld

About perfumes: Εννοείται ότι αυτός ο κανόνας εφαρμόζεται και στα αρώματα! Άλλωστε ο καθένας έχει διαφορετικό pH, οπότε αλλάζει αυτό που ταιριάζει στον καθένα μας. Ελάτε να βρούμε μαζί αυτό που είναι ιδανικό για εσάς!

  1. Ποιότητα-ποσότητα: 1-0

Όλες οι Γαλλίδες ακολουθούν αυτόν τον απαράβατο στιλιστικό κανόνα, επενδύουν στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα κρατούν δυο τσάντες όλον τον χρόνο. Γιατί; Βλέπουν το shopping ως επένδυση μακροχρόνια, όχι fast food. Γι’ αυτό και διατηρούν αναλλοίωτη τη διαχρονική κομψότητά τους. Μια it-bag, ένα little black dress, ένα ζευγάρι skinny jeans και μια μαρινιέρα είναι τα αγαπημένα τους.

Εmmanuelle Alt

About perfumes: Κάντε τη διαφορά και επιλέξτε μια αρωματική φόρμουλα ξεχωριστή, που δε θα κυκλοφορεί σε κάθε γωνιά της αγοράς και θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Επιλέξτε τα δικά σας υλικά, περιγράψτε μας τον χαρακτήρα σας και… voilà! Το δικό σας, signature άρωμα είναι έτοιμο!

 

Τρία αρώματα Creations by you με την υπογραφή Zoniou που θα λάτρευαν οι Γαλλίδες:

Βανίλια: Ταξιδέψτε σε ένα παριζιάνικο coffee shop με γλυκές νότες βανίλιας. Σέξι και ευχάριστο άρωμα.

Μανόλια: Αναζωογονεί και σαγηνεύει! Ένα αισθησιακό άρωμα που αποτίει φόρο τιμής στη θηλυκή ομορφιά.

Βαμβάκι: Ένα ιδιαίτερο και μοναδικό άρωμα, όπως ακριβώς και μια Γαλλίδα!

 

 

Αφήστε μια απάντηση