Αυτές είναι οι 5 πιο hot τάσεις για τον χειμώνα που πρέπει να γνωρίζετε

Αν θέλετε να είστε πάντα updated, ρίξτε μια ματιά στις τάσεις που ξεχωρίζουν για τη νέα σεζόν τα κορίτσια της μόδας ανά τον κόσμο. Μην ξεχνάτε να τα προσαρμόσετε στο δικό σας, προσωπικό στιλ, αλλά και να τις ταιριάξετε με το ιδανικό άρωμα… Ακολουθήστε μας!

 

Τάση Νο1: Lace everywhere

Αγκαλιάστε την πιο θηλυκή σας πλευρά, υιοθετώντας τη δαντέλα ακόμα και στα πρωινά σας looks. Έτσι, θα δώσετε παραμυθένια διάσταση σε κάθε σας σύνολό! Δώστε στο ντύσιμο μια σύγχρονη πινελιά με biker boots και μια it-bag και είστε έτοιμες να αδράξετε τη μέρα. Φυσικά ένα total lace σύνολο θα δείχνει τέλειο και στα night-outs με φίλες. Be bold, be stylish!

Perfume pick: Το άρωμα Fairytale από τη σειρά Inspirations by Niki Zoniou θα ολοκληρώσει το παραμυθένιο, δαντελένιο outfit. Με νότες από περγαμόντο, ροδάκινο, γιασεμί, παιώνια, άνθη πορτοκαλιάς, νότες ξύλων και musk θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας.

 

Τάση Νο2: Suit up

Τα κοστούμια συνεχίζουν ν’ απασχολούν τη διεθνή σκηνή της μόδας. Φέτος το φθινόπωρο επιστρέφουν πιο στιλάτα από ποτέ. Είτε oversized είτε σε αυστηρή γραμμή, δίνουν την απαραίτητη νότα κομψότητας και ταιριάζουν παντού και πάντα – από τα office looks, με πουκάμισο και statement necklace- έως τα βραδινά σύνολα -με εντυπωσιακά σκουλαρίκια και wet look στα μαλλιά!

 

Perfume pick: Ισορροπήστε την ανδρόγυνη διάθεση του κοστουμιού με το απόλυτα feminine άρωμα, το Sweet Black της σειράς Inspirations by Niki Zoniou. Νότες από βανίλια, μαύρο τσάι και νότες ξύλων. Wow!

 

Τάση Νο3: Florals all year around

Ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία που κυριαρχεί έξω, τα λουλούδια συνεχίζουν να «ντύνουν» με εντυπωσιακό τρόπο κάθε fashion item και της φετινής fall/winter ντουλάπας. Φέτος, επανέρχονται σε μια πιο dark εκδοχή, πιο αυστηρή αλλά παράλληλα και απόλυτα ρομαντική και lady-like. Εμπιστευτείτε τα!

Perfume pick: Με έντονη μυρωδιά περγαμόντου, βιολέτας, μιγκέ και musk, τα florals θα ταιριάξουν υπέροχα με το άρωμα Secret Flower από τη σειρά Inspirations by Niki Zoniou.

 

Tαση Νο4: Leopard print

Τα spots της λεοπάρδαλης θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες και αναμένουμε να τις δούμε κυριολεκτικά παντού, από πανωφόρια και παπούτσια, έως slip dresses και φούστες. Επενδύστε σε μια υπέροχη leopard faux γούνα ή αν δεν είστε από τις τολμηρές, υιοθετήστε την τάση σε λεπτομέρειες στα αξεσουάρ ή στα ρούχα σας. Ακόμα και στα hair clips.

 

Perfume pick: Ένα τόσο bold trend δεν μπορεί παρά να ταιριάζει μ’ ένα εξίσου bold άρωμα, συγκεκριμένα το Naked Woman της σειράς Inspirations by Niki Zoniou. Με κυρίαρχη τη μυρωδιά από βανίλια, βαμβάκι και musk θα γίνει το must του φθινοπώρου!

 

Τάση Νο5: Statement coats

Ακόμα και αν από μέσα φοράτε ένα απλό t-shirt και τζιν, αν ρίξετε από πάνω ένα statement παλτό, τότε θα έχετε απογειώσει το look σας στη στιγμή. Είτε μιλάμε για animal print είτε καρό είτε έναν έντονο χρώμα είτε κάποιο extreme γραφικό, φέτος είναι η ευκαιρία σας να εκφραστείτε! Go big!

Perfume pick: Ένα εντυπωσιακό παλτό, σίγουρα θα ταιριάξει γάντι με το άρωμα Black Rose από τη σειρά Inspirations by Niki Zoniou. Το έντονο τριαντάφυλλο παντρεύεται με μαύρο πιπέρι και η βανίλια με το musk δίνουν τις τελικές πινελιές!

 

Αφήστε μια απάντηση