Βρείτε το άρωμα που σας ταιριάζει σύμφωνα με το αγαπημένο σας style icon

Είναι διάσημες για το πηγαίο τους στιλ και την ικανότητά τους να αποδεικνύουν ότι, τελικά στη μόδα, είναι σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου. Πέντε διάσημες γυναίκες του διεθνούς jet set που ξεχωρίζουν κάθε φορά για τις στιλιστικές τους εμφανίσεις και την ιδιαίτερη αίσθηση του στιλ. Διαλέξτε το αγαπημένο σας style icon και ανακαλύψτε ποιο είναι το άρωμα που σας ταιριάζει.

Giovanna Battaglia

Σε μια γυναίκα που δε φοβάται να τολμά στο ντύσιμο και πάντα κερδίζει όλα τα βλέμματα με το σαγηνευτικό της στιλ, σίγουρα ταιριάζει κάτι που να ανταποκρίνεται στην ιδιοσυγκρασία της. Το κομψό Cashmere Glow της σειράς Inspirations by Niki Zoniou αναμειγνύει τέλεια τις νότες εσπεριδοειδών με τριαντάφυλλο και γιασεμί, με το musk να δίνει την τελική πινελιά που χρειάζεστε, ώστε να νιώθετε σαν να σας τυλίγει ένα κασμιρένιο πέπλο!

 

Chiara Ferragni

Η διάσημη fashion blogger χρειάζεται ένα μείγμα στοιχείων που θα αντικατοπτρίζει την πολυσύνθετη προσωπικότητά της -ως style icon, επιχειρηματία και μητέρα. Το ιδιαίτερο Blooming Peony της σειράς Inspirations by Niki Zoniou φέρνει στο επίκεντρο την ευωδιά της παιώνιας, συνδυάζοντάς τη με τριαντάφυλλο, ξύλο, white musk και κεχριμπάρι, ενώ το μανταρίνι, το ροζ πιπέρι και ο γλυκάνισος προκαλούν τις αισθήσεις και δίνουν κάτι φρέσκο.

 

Leandra Medine

Αν κανείς έπρεπε να περιγράψει τη Leandra Medine με μια λέξη, αυτή θα ήταν “cool”. Γι’ αυτό και της ταιριάζει τέλεια η καινούρια προσθήκη των Inspirations by Niki Zoniou, το Pink Rose. Είναι γυναικείο και ξεχωριστό, ενώ μέσα του φυλάσσει μυρωδάτες νότες τριαντάφυλλου, βανίλιας, cranberry, ροζ πιπεριού και white musk. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας είναι το go-to άρωμα που θα γίνει ο καλύτερος φίλος σας.

 

 

Negin Mirsalehi

Η πασίγνωστη influencer με τα πιο όμορφα μαλλιά στο Instagram αποπνέει θηλυκότητα, ρομαντισμό και girly vibes. Της ταιριάζει, λοιπόν, γάντι το Cherry Cream της σειράς Inspirations by Niki Zoniou, ένα απίθανο mix φρούτων, με πρωταγωνιστή το κεράσι -το οποίο συνοδεύουν άριστα η φράουλα, το ροδάκινο και η καρύδα. Γοητευτικό και παράλληλα lady-like, απογειώνεται με τις πινελιές από αμύγδαλο, βανίλια, γλυκάνισο και καραμέλα!

 

Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη

Λεπτεπίλεπτη σαν πορσελάνινη κούκλα, η Ελληνίδα blogger -γνωστή και ως Style Heroine- θυμίζει την «εύθραυστη» ομορφιά της ορχιδέας. Το Exotic Orchid της σειράς Inspirations by Niki Zoniou,  λοιπόν ταιριάζει και στο εκλεκτικό στιλ της, το οποίο κινείται στα ευρωπαϊκά πρότυπα και μας θυμίζει τις συλλογές Chanel, Saint Laurent και Dior. Η ultra chic ορχιδέα συναντά τα άνθη πορτοκαλιάς και τη βιολέτα, με τη βανίλια, το ξύλο και την καρύδα να το κάνουν να ξεχωρίζει.

 

Αφήστε μια απάντηση