Summer essentials: Τα 10 must have items που θα σας εξασφαλίσουν ένα καλοκαίρι γεμάτο στιλ

Σίγουρα το καλοκαίρι ενδείκνυται για light packing… Δηλαδή, να μη φορτώνεται τη βαλίτσα σας με περιττά πράγματα, αλλά να παίρνετε μόνο τα απαραίτητα fashion και beauty items, τα οποία ωστόσο να σας βγάζουν ασπροπρόσωπη και να σας κάνουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση! Εμείς ψάξαμε και καταλήξαμε στο δικό μας 10 best των must-haves του καλοκαιριού… και όλα με ελληνική υπογραφή!

  1. Ξεκινήστε από… τι άλλο; Την τσάντα θαλάσσης, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί το απόλυτο must για τις ανά τον κόσμο fashionistas, την οποία επιλέγουν πολύ προσεκτικά! Από ψάθινες έως υφασμάτινες, θα βρείτε σίγουρα αυτή που σας ταιριάζει απόλυτα.Our favorite: Λατρέψαμε τη συνεργασία των Koku Concept με την illustrator Hala Salem. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την ελληνική κουλτούρα, προτείνοντας ένα μοντέρνο twist και οι beach bags της είναι απλά όνειρο!
  2. Ένα ζευγάρι chic σανδάλια σίγουρα είναι το go-to fashion item για τις καλοκαρινές σας διακοπές, αφού τα φοράτε από το πρωί στην παραλία έως και το βράδυ για κοκτέιλ.
    Our favorite: Και αφού μιλάμε για σανδάλια δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα διεθνώς αναγνωρισμένα Ancient Greek Sandals, που φέρνουν την αρχαιοελληνική αισθητική σε απόλυτο συνδυασμό με τα νέα trends.
  3. Αν και φέτος δεσπόζουν ξανά τα ψηλόμεσα μαγιό, εμείς προτείνουμε να φορέσετε όποιο σας κάνει να αισθάνεστε άνετα με το σώμα σας! Τα swimwear λοιπόν είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού. Βάλτε στη βαλίτσα σας 2-3, ώστε να ταιριάζουν με το υπόλοιπο beachwear look σας.
    Our favorite: Τα μαγιό MAAN είναι σαν να φτιάχτηκαν για κάθε γυναίκα ξεχωριστά! Θα αγαπήσετε τα μοτίβα και την ευρεία γκάμα στα σχέδια. 
  4. Στο λαιμό, στο χέρι, στην τσάντα, ένα φουλάρι βρίσκει πάντα τη θέση του στο look μιας γυναίκας, προσθέτοντας το final touch που χρειάζεται.
    Our favorite: Η Έλενα Ζουρνατζή, μέσα από το brand της Grecian Chic σχεδιάζει αιθέρια μεταξωτά μαντήλια που αποπνέουν κομψότητα και θα σας κερδίσουν με τα Greek-inspired σχέδια.
  5. Συνδυάζοντας κομψότητα με άνεση, ένα όμορφο καλοκαιρινό φόρεμα θα σας λύσει τα χέρια και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη στις day-to-night εμφανίσεις σας.
    Our favorite: Εμπιστευτείτε την Evi Grintela και τα εκπληκτικά shirt-dresses που προτείνει για αυτή τη σεζόν.
  6. Απαραίτητο για προστασία αλλά και έξτρα δόσεις glam, το καπέλο θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος στις διακοπές αλλά και όλο το καλοκαίρι. Go big για να θυμίζετε τις stars των 50s στις Κάννες.
    Our favorite: Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά τα καπέλα που υπογράφει η καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη, aka Themis Z. Αναφορές στις ομορφιές της Ελλάδας, μπλεγμένες με σύγχρονες λεπτομέρειες… Perfect!
  7. Σίγουρα έχετε παραπάνω από ένα ζευγάρι, αλλά δεν είναι ποτέ αρκετά! Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα όλον τον χρόνο, αλλά το καλοκαίρι παίρνουν περίοπτη θέση στο outfit μας!
    Our favorite: Το brand Zeus + Dione μας εκπλήσσει κάθε φορά με τις συλλογές του. Στα γυαλιά ηλίου ξεχωρίζουν εκείνα με ιδιαίτερο σχήμα και χρώματα που σας γεμίζουν αισιοδοξία.
  8. Για να δώσετε λάμψη στο #ootd σας go for ένα ιδιαίτερο κόσμημα, το οποίο θα είναι διακριτικό και θα ταιριάζει με το συνολικό, ανέμελο summer vibe σας.Our favorite: Οποιοδήποτε κόσμημα κι αν επιλέξετε, προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στα απίθανα σχέδια Lito Fine Jewelry. Είναι όλα θαυμάσια με δικά μας favorite αυτά της συλλογής Tu Es Partout! 
  9. Καλοκαίρι χωρίς πετσέτα θαλάσσης δε νοείται! Φροντίστε να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το στιλ σας.

    Our favorite: Check την ολοκαίνουρια συλλογή beach towels με την υπογραφή Zoniou σε διάφορα εντυπωσιακά σχέδια που θα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Zoniou

  10. Μην ξεχάσετε στις διακοπές σας να έχετε όλα τα απαραίτητα beauty items, τα οποία θα σας επιτρέπουν να είστε πάντα άψογη -είτε στις βόλτες σας στα σοκάκια του νησιού είτε στις καλοκαιρινές βραδιές, παρέα με καλούς φίλους και cocktails!

    Our favorite: Φυσικά προτείνουμε το απίθανο και ολοκαίνουριο Travel Pack με την υπογραφή Zoniou, ένα ασυναγώνιστο beauty kit, το οποίο περιλαμβάνει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για την καθημερινή σας περιποίηση σε κάθε σας ταξίδι και θα σας προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη και, φυσικά, αξεπέραστο άρωμα!

    Επιλέξτε μία από τις τέσσερις εκδόσεις που κυκλοφορούν: Standard που περιλαμβάνει άρωμα 15 ml, αφρόλουτρο και Body Lotion ή το Travel Pack με Hair Μist,  Body Oil ή Body Mist ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τέσσερις διαφορετικοί συνδυασμοί προϊόντων σε ένα stylish νεσεσέρ που χωράει παντού. Διαλέξτε το αγαπημένο σας και ζήστε το ταξίδι!

Αφήστε μια απάντηση