Αυτά είναι τα πιο χρήσιμα décor tips για να είναι το σπίτι σας cozy!

Μια από τις ωραιότερες ελευθερίες που σας δίνει ο προσωπικός σας χώρος, είναι το ότι μπορείτε με σχετικά απλά και έξυπνα βήματα να πειραματιστείτε και να χτίσετε ένα περιβάλλον που σας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα. Ο χώρος αυτός είναι και θα είναι το καταφύγιό σας. Και όσο επενδύετε σε αυτόν τόσο θα σας επιστρέφει πίσω αυτήν την ποιότητα. Είναι ένας ακόμη τρόπος για να βελτιώσετε τη ζωή σας μέσα σε αυτό. Κι αυτό δεν απαιτεί απαραίτητα πολλά χρήματα. Χρειάζεται όμως διάθεση και λίγο, ίσως… χρόνο! Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές που μπορεί να σας κάνουν να δείτε αυτή τη διαδικασία με άλλο μάτι:

1. Ντύστε τις επιφάνειες με χρώματα που αγαπάτε και διαλέξτε υφάσματα που σας ικανοποιούν. Στόχος, μια χρωματική αρμονία.

2. Αν υπάρχει ένα δυνατό σημείο στον χώρο, όπως μια γωνία, ένα παράθυρο, ένα τζάκι, επενδύστε στο décor του. Tα πιο ενδιαφέροντα items που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση αυτής της γωνιάς είναι φυσικά τα κεριά. Ωραία αντικείμενα, ενώ δημιουργούν με το φως τους ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο χώρο. Αγαπημένο μας scented candle το White Cashmere με την υπογραφή Zoniou.

3. Βάλτε τα αγαπημένα σας αντικείμενα σε ορατά σημεία.

4. Μάθετε να εκμεταλλεύεστε τους χώρους που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμοι ώστε να οργανωθείτε καλύτερα. Η οικονομία χώρου και η έξυπνη αποθήκευση είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να βάζετε μια τάξη γύρω σας. Η ακαταστασία άλλωστε είναι κακό feng shui. Μια οικονομική λύση είναι το να βάλετε τα κουτιά στη ζωή σας, είτε ως στοιχείο ντεκόρ-αποθήκευσης είτε μέσα σε εργονομικά ντουλάπες-ράφια.

5. Μη φοβάστε να αναμείξετε μοτίβα, αρκεί να παίζετε πάντα με τις ίδιες αποχρώσεις.


6. Μια φρέσκια και σχετικά οικονομική λύση για να δώσετε μια άλλη νότα και ευχάριστη ενέργεια είναι να βάζετε συχνά φρέσκα λουλούδια στο τραπέζι του living room, στην κουζίνα ή στο boudoir σας. Είναι αποδεδειγμένα πηγή ευτυχίας και χαράς. Δε χρειάζεται να περιοριστείτε σε ένα βάζο. Χωρίστε τα σε δύο ή τρία (ή σε όσα θέλετε) μικρότερου μεγέθους και minimal χαρακτήρα και βάλτε τα σε γωνίες που έχουν λιγότερη «πληροφορία» και χρειάζονται μια νότα ανανέωσης. Αν ειδικά προσθέσετε και δίπλα τους αρωματικά κεριά αμέσως ο χώρος θα πάρει άλλη αίσθηση.

7. Επενδύστε στη θετική επίδραση του φωτισμού στη διακόσμηση. Βάλτε σε διάφορες γωνιές του σπιτιού σας αρωματικά κεριά και δώστε ένα ιδιαίτερο twist στην ατμόσφαιρα!

8. Για φυσικό φως τοποθετήστε έναν καθρέφτη απέναντι από ένα παράθυρο. Έτσι ο χώρος δείχνει μεγαλύτερος και πιο φωτεινός.

Αφήστε μια απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ποιο είναι το άρωμά σας σύμφωνα με το ζώδιό σας;Ποιο είναι το άρωμά σας σύμφωνα με το ζώδιό σας; Ένας μικρός οδηγός με αρώματα του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να έχει πάντα μια θέση στη συζήτηση που ανοίγουμε όταν αποφασίζουμε να κάνουμε ένα μικρό δώρο στους εαυτούς μας ή σε όσους […]
  • Οι «Μικροί Αρωματοποιοί» μεγαλούργησαν!Οι «Μικροί Αρωματοποιοί» μεγαλούργησαν! Περισσότερα απο 210 παιδιά δημοτικού δημιούργησαν το δικό τους άρωμα στη βιωματική δράση που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά φέτος η αρωματοποιία ΖΟΝΙΟU.. Οι «Μικροί Αρωματοποιοί» είναι […]
  • ZONIOU’s ‘Young Perfumers’ becomes an institution!ZONIOU’s ‘Young Perfumers’ becomes an institution! Last year’s “Young Perfumers” project was so popular it was overbooked. The hands-on project held each year by the Zoniou perfumery for primary school children will take place this year […]