Ποιο είναι το άρωμά σας σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Ένας μικρός οδηγός με αρώματα του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να έχει πάντα μια θέση στη συζήτηση που ανοίγουμε όταν αποφασίζουμε να κάνουμε ένα μικρό δώρο στους εαυτούς μας ή σε όσους λατρεύουμε να «κακομαθαίνουμε». Μπορεί όμως να γίνει και η αφορμή για να ξεκλειδώσει κανείς ένα μυαλό, έναν άνθρωπο. Να τον πλησιάσει μέσα από τις μυρωδιές που τον έλκουν.

Είτε πιστεύετε στα ζώδια είτε όχι, σίγουρα έχει υπάρξει μια φορά στη ζωή σας που μπήκατε στον πειρασμό να αναζητήσετε πληροφορίες γύρω από ένα ζώδιο. Είναι ένα ωραίο, μικρό παιχνίδι ανακάλυψης.

Κριός: Ζώδιο της φωτιάς. Ανεξάρτητος, αληθινός, δυναμικός. Δε φοβάται να βγει μπροστά. Την ίδια στιγμή έχει μια ήρεμη, πηγαία ενέργεια που συχνά ενθουσιάζει και έλκει. Γι’ αυτό και ο Κριός θέλει μυρωδιές ζεστές, έντονες, γλυκές και ίσως λίγο πικάντικες. Το Black Vanilla, έχει αυτή τη ζεστασιά, τη γλύκα και μια gourmand αίσθηση που του δίνουν οι νότες σοκολάτας και η καραμέλα.

Ταύρος: Πείσμα, ελευθερία, επιμονή, ανεξαρτησία. Εξιτάρεται από μυρωδιές διαχρονικές, απαλές και γήινες που όμως δεν τους λείπει η ένταση και ο αισθησιασμός. Οι μυρωδιές ενός πουδραριστού, ζεστού, απαλού και συγχρόνως φρέσκου αρώματος όπως το Silky Musk είναι ιδανικές. Βιολέτα, γιασεμί, cotton flower, πούδρα, βανίλια, μετάξι και άλλα συστατικά το κάνουν μια σταθερή, όμορφη επιλογή.

Δίδυμος: Ανυπάκουος, ευρηματικός, επικοινωνιακός. Φίλος της αλλαγής και της ελευθερίας. Δεν υποτάσσεται. Ένα παρορμητικό ζώδιο με εκρηκτικό ταμπεραμέντο που αγαπάει το καλοκαίρι. Ο Δίδυμος γοητεύεται με αρώματα παιχνιδιάρικα. Που αφήνουν πίσω τους έναν υπαινιγμό. Το Blooming Peony κρύβει τη δροσιά και τη ζωντάνια του μανταρινιού, του ροζ πιπεριού και της παιώνιας, που δένουν αρμονικά με το ξύλο και το white musk. Δεν του λείπει όμως το κεχριμπάρι που δίνει μια πικάντικη, δυνατή νότα.

Καρκίνος: Αντίφαση. Είναι μια λέξη που τον χαρακτηρίζει. Ζητά ελευθερία και την ίδια στιγμή μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά δεμένος, ευαίσθητος και εξαρτημένος από συναισθήματα και καταστάσεις. Ένα κράμα σταθερής ποιότητας και λεπτεπίλεπτου ρομαντισμού. Το Secret Flower, με το περγαμόντο και την βιολέτα, το τριαντάφυλλο και τo κρίνο που μπλέκει αρμονικά στοιχεία όπως το ζεστό κεδρόξυλο και το musk είναι συνδυασμός ακαταμάχητος.

Λέων: Ένας Λέοντας δεν γνωρίζει από ημίμετρα. Είναι ισχυρός, θέλει να κινεί τα νήματα και αυτό είναι που τον κάνει να ασκεί έλξη στους γύρω του. Έχει έντονο χαρακτήρα, αγαπάει τη φιλοδοξία. Του αρέσει να γίνεται το επίκεντρο για αυτό και του ταιριάζουν αρώματα εξίσου δυνατά. Το Sweet Black είναι πλημμυρισμένο από βανίλια, νότες μαύρου τσαγιού, ξύλου και musk. Γήινο, έντονο, γλυκό κοκτέιλ.

Παρθένος: Διακριτική παρουσία. O Παρθένος έλκεται από καθαρές, διαυγείς μυρωδιές. Αγαπάει την τάξη αλλά έχει και μια ένταση μέσα του. Αρώματα πιο ήπια, κομψά, φίνα. Όχι προκλητικά έντονα. Ένα Pure Lin κρύβει ισορροπία, καθαρότητα, αλλά και μια εξαιρετική πολυπλοκότητα. Μια υπόγεια «ένταση».

Ζυγός: Είναι ιδεαλιστής και αποφεύγει τις εντάσεις στη ζωή του. Δίπλα στη λέξη διπλωματία θα μπορούσε να μπει το όνομα του. Ο Ζυγός την ίδια στιγμή,  έλκεται από την πολυτέλεια, και ομορφιά, κομψότητα και αισθησιασμό. Το Fairytale έχει μια πολύ «στέρεα», επίγεια βάση από ξύλο και musk.  Η καρδιά του έχει τη ζωηράδα του πορτοκαλιού, του jasmine και του ρομαντικού αγριολούλουδου της παιώνιας και οι νότες κορυφής του είναι ζουμερές και γλυκές!

Σκορπιός: Παθιασμένος, επινοητικός, μυστήριος, εσωστρεφής.  Παρατηρεί, γοητεύεται από το μυστήριο και τον εξιτάρει η ακρότητα. Εκτιμάει την ειλικρίνεια και παρά τα πάθη και τις αντιθέσεις του είναι πιστό ζώδιο. Έντονα ερωτικός και βαθυστόχαστος. Ο μαγνητισμός και η σπάνια φύση του Exotic Orchid μπορεί να μαγνητίσει έναν Σκορπιό. Floral ένταση, spicy αρώματα, πουδραριστή αίσθηση στη βάση του.

Τοξότης: Αγαπάει την περιπέτεια και είναι γεννημένος για διασκέδαση. Είναι παρορμητικό ζώδιο, και ενθουσιάζεται εύκολα. Είναι φύση θετική, πιστός φίλος, αισιόδοξος νους που επιδιώκει να εξερευνάει. Στον Τοξότη ταιριάζει ζωηράδα. To Naked Woman είναι έντονο με μια gourmand διάθεση και floral ζωηράδα που ανθίζει.  Το κεχριμπάρι το καθιστά πικάντικο, η βανίλια δίνει γλύκα και ο γοητευτικός και διεγερτικός μόσχος δίνει την ένταση του.

Αιγόκερως: Ξέρει καλά να εκτιμά τις δυνάμεις του. Επιμένει και παλεύει σκληρά. Κοιτάει ψηλά, είναι πολυμήχανος, και καμιά φορά απόλυτος. Χαμηλών τόνων πολυτέλεια. Αυτό έλκει έναν Αιγόκερω. Σαν αυτή ενός αρώματος όπως το Cashmere Glow. Ένα blend από εσπεριδοειδή, λουλουδένιες νότες. Τραβάει την προσοχή αλλά η ένταση του είναι ιδιαίτερη και μπορεί να διαφέρει από δέρμα σε δέρμα.

Υδροχόος: Είναι αντισυμβατικός και πνευματώδης και επαναστατικός που μέσα του κρύβει ευγένεια και μια ευαισθησία. Είναι εξωστρεφής κι επομένως τα ζωηρά, πλούσια, φρουτώδη αρώματα του Exotic Mango, θα μπορούσαν να τον εξιτάρουν. Το άρωμα αυτό ισορροπεί τη φρεσκάδα με τον πιο έντονο, floral και φρουτώδη χαρακτήρα του. Δεν είναι άρωμα για όλους. Αλλά ένας αυθόρμητος Υδροχόος θα το τολμούσε.

Ιχθύες: Βαθιά ευαισθησία, λυρισμός, μυστήριο, έντονη φαντασία. Συχνά ο Ιχθύς χρειάζεται προσγείωση και συναισθηματική σταθερότητα. Ένα άρωμα όπως το Caribbean Summer μπορεί να γλυκάνει την αύρα του και να του δώσει αυτή την εξωτική, έντονη αίσθηση ελευθερίας που τόσο του αρέσει. Φρεσκάδα, λουλούδια που διεγείρουν την φαντασία και τις αισθήσεις, ξυλώδεις ζεστές νότες και βανίλια που δίνουν αυτήν την υπόγεια ζεστασιά.

 

Αφήστε μια απάντηση