It’s Christmas time: Πώς να διαλέξεις το τέλειο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Και φτάνει και πάλι αυτή η στιγμή… Γιορτές, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά. Ήρθε η ώρα για δώρα. Για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η κίνηση ενός δώρου και πολύ περισσότερο η σκέψη πίσω από αυτό. Είναι οι μικρές «χαρές» με… περιτύλιγμα που κανείς μας δε θέλει να πει όχι.
Αν σε προβληματίζει πώς θα βρεις το δώρο που θα αντιπροσωπεύει την αγάπη σου και θα μοιράσει χαμόγελα αυτό είναι η to do list που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.

1. Προσπάθησε να δημιουργήσεις το «πορτραίτο» του ανθρώπου που έχεις στο μυαλό σου. Ποιος είναι; Ποια είναι η καθημερινότητα του; Τι του αρέσει; Τι τον ευχαριστεί να κάνει στον ελεύθερο του χρόνο; Έτσι, θα πάρεις μια κατεύθυνση για το τι μπορεί να είναι χρήσιμο για εκείνον. Αν δεν είσαι σίγουρη, βρες λίγο χρόνο και κάνε «έφοδο» στον προσωπικό χώρο του. Μάθε να παρατηρείς. Θα σου «δώσει» πολλές απαντήσεις.
2. Πριν κάνεις την επιλογή καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου το τρίπτυχο: Χρηστικότητα, ευχαρίστηση, συναισθηματική αξία.
3. Ενσωμάτωσε στοιχεία του εαυτού σου. Κάνε το δώρο «δικό» σου. Βάλε κάτι από εσένα. Το γούστο σου, τη φαντασία σου. Πάρε πρωτοβουλία, τόλμησε. Μετράει!
4. Αν έχεις τον οποιονδήποτε ενδοιασμό μπες σε ένα κατάστημα και ζήτησε τη γνώμη των ειδικών. Θα σε κατευθύνουν και θα σε βοηθήσουν να προλάβεις τυχόν μικρές αστοχίες.
5. Βρες την κατάλληλη στιγμή για να δώσεις το δώρο. Το momentum και η ψυχολογία παίζουν τον ρόλο τους. Μια στιγμή κοινής χαλάρωσης όπου υπάρχει η πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου για να κάνεις τη στιγμή ακόμη πιο όμορφη και ιδιαίτερη, είναι ό,τι καλύτερο.
6. Προσπάθησε να χτίσεις μια εμπειρία. Τι μπορεί σημαίνει αυτό; Ακόμη και μια δημιουργική σκέψη για το πού θα βάλεις το δώρο ή για το πώς θα το προσφέρεις μπορεί να είναι τόσο σημαντικό, όσο το ίδιο το δώρο.
7. Εμπνεύσου μια ιδιαίτερη συσκευασία. Κάνε το unboxing ενδιαφέρον. Εξάπτει την περιέργεια και δείχνει ότι έχεις αφιερώσει χρόνο κι αυτό συνήθως κάνει τους ανθρώπους γύρω μας να νιώθουν ξεχωριστοί.

 

 

The perfect gift idea: Κι αν διάλεγες ένα άρωμα για δώρο; Είναι μια διαχρονική επιλογή άλλωστε. Ξυπνάει τις αισθήσεις και παντρεύονται με εικόνες, πρόσωπα, στιγμές. Επιπλέον, για την επιλογή του είναι εύκολο να ζητήσεις τη γνώμη ενός ειδικού.
Σκέφτηκες πόσο ωραία θα ήταν να δημιουργήσεις ένα άρωμα μοναδικό που θα το έχει μόνο ένα αγαπημένο σου πρόσωπο;

The Xmas favorites: Τρία νέα αρώματα που θα γίνουν το ιδανικό δώρο για τις γιορτές. Διάλεξε ανάμεσα στο παραμυθένιο Fairytale, το «πικάντικο» Spicy Kiss και το… ονειρικό Baby Dream.

 

Plus Idea: Έλα σε ένα από τα καταστήματα Zoniou ή μέσα από το site www.zoniou.gr και δημιούργησε το πιο festive custom made άρωμα, κομμένο και ραμμένο στα «μέτρα» που θες. Η διαδικασία είναι απλή και ακούει στο Creations by you. Ένα παιχνίδι με τις μυρωδιές. Ακολουθείς απλά βήματα και γίνεσαι εσύ ο δημιουργός του αρώματός. Μιξάρεις αρωματικές νότες, συνδυάζεις συστατικά, πειραματίζεσαι και επιλέγεις το όνομα που θέλεις να τυπωθεί στην ετικέτα! Και αν θέλεις να κάνεις ακόμη πιο ξεχωριστό το δώρο αυτό, επίλεξε να έχει το όνομά σου ή το όνομα του παραλήπτη, ίσως ακόμα να γράψεις Christmas 2018, ώστε να θυμίζει πάντα μια ξεχωριστή στιγμή.

Όσο για το surprise, πρωτοτύπησε φέτος και αν πρόκειται να στήσεις η ίδια το εορταστικό τραπέζι, κάνε το άρωμα «κομμάτι» του art de la table. Τόλμησε, και βάλε το ντελικάτο κουτάκι Zoniou με ένα άρωμα Creations by You σε συσκευασία τσάντας 15ml. πλάι στο πιάτο του κάθε καλεσμένου. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι θα ενθουσιαστούν και θα εντυπωσιαστούν με αυτή την κίνηση.

Αφήστε μια απάντηση