Summer Essentials: το νεσεσέρ των διακοπών

Αυτό είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ του καλοκαιριού

Κάθε εποχή επιτάσσει προσαρμογή στις νόρμες της. Έτσι και το καλοκαίρι θέλει κατάλληλη προετοιμασία, ενυδάτωση και προστασία της επιδερμίδας και των μαλλιών, ανάλογες αποχρώσεις στο μακιγιάζ, ηλιοκαμένο look, λάμψη, προϊόντα ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες, που ενυδατώνουν χωρίς να «βαραίνουν» την επιδερμίδα, αντιγήρανση και ελαφριά, δροσερά αρώματα που αρμόζουν στην εποχή.

Kαι καθώς ετοιμάζεσαι σιγά σιγά για τις μικρές καλοκαιρινές σου αποδράσεις αλλά και τις διακοπές, σημειώνεις για μια ακόμη φορά όλα τα must have προϊόντα που δεν πρέπει να ξεχάσεις να έχεις μαζί σου. Φυσικά από το νεσεσέρ του καλοκαιριού δεν μπορεί να λείπει η αντηλιακή κρέμα για το πρόσωπο και το σώμα (πάντα υψηλός δείκτης προστασίας για τις πρώτες φορές στην παραλία), αλλά και ό,τι χρειάζεσαι για την after sun περιποίηση προσώπου και σώματος, όπως ένα δροσερό αφρόλουτρο, κάποιο scrub και SOS ένα body oil ή κρέμα σώματος – προϊόντα δηλαδή που προστατεύουν από τη φθορά που προκαλεί ο ήλιος και επαναφέρουν την υγρασία του δέρματος στα επιθυμητά επίπεδα και ταυτόχρονα την ανακουφίζουν και τη δροσίζουν.

Την ίδια στιγμή βέβαια πρέπει να ανανεώσεις και το beauty kit σου, έχοντας μαζί σου κάποια έξυπνα και πρακτικά προϊόντα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη κι αυτό το καλοκαίρι. Επέλεξε το κατάλληλο bronzer για φυσική λάμψη και sun kissed look. Πες ναι σε μια αδιάβροχη μάσκαρα, ενώ απόκτησε ένα κρεμώδες προϊόν 2 σε 1 για χείλη και ζυγωματικά.

Θα αναρωτηθείς όμως, ποιο είναι αυτό το απαραίτητο beauty item που δεν μπορεί να λείπει από το summer νεσεσέρ; Και για ποιο λόγο είναι τόσο… απαραίτητο; Η απάντηση έρχεται να δοθεί από μια μεγάλη και κυρίαρχη τάση στον κόσμο της ομορφιάς που αγαπούν και λατρεύουν οι beauty addicts παγκοσμίως και είναι τα mists και συγκεκριμένα τα body mists. Το τέλειο beauty hack που πρέπει να αποκτήσεις ειδικά τώρα το καλοκαίρι για να αντικαταστήσεις αυτό το διάστημα το άρωμά σου ή απλά για μια πιο δροσερή και ανάλαφρη εκδοχή του όλη την ημέρα.

Beauty trivia:

  • Ενώ το άρωμα έχει σχεδιαστεί για να το ψεκάζεις σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως πίσω από τα αυτιά ή στο λαιμό, τα body mists μπορείς να τα ψεκάσεις σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σου καθώς έχει χαμηλότερη περιεκτικότητα σε αρωματικές ύλες σε σχέση με το άρωμα.
  • Μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στην τσάντα σου και να το ανανεώνεις συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού όταν έχει πολύ ζέστη και θέλεις να μυρίζεις όμορφα.
  • Το ιδιαίτερο με τα body mists είναι πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και διαφορετικούς τύπους αρωμάτων και να κάνεις ένα one of kind mix καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πως το body mist διατηρεί ενυδατωμένη συγχρόνως την επιδερμίδα σας, κάτι που έχει ανάγκη το καλοκαίρι μετά την έκθεση στον ήλιο.
  • Πέρα από τα body mists υπάρχουν και τα face mists για ενυδάτωση, φρεσκάδα και λάμψη στο πρόσωπο καθώς και τα hair mists για τα μαλλιά για να μυρίζουν όμορφα με ένα διακριτικό άρωμα.

Αν όμως ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν ένα πιο έντονο αποτέλεσμα στο άρωμα ακόμη και το καλοκαίρι μπορείς να κάνεις τον τέλειο συνδυασμό συνδυάζοντας το body mist με το αντίστοιχο άρωμά σου.

Και κάτι για το τέλος…

Το καλοκαίρι πρέπει να βρεις το άρωμα εκείνο που ιδανικά συμπυκνώνει όλες τις υπέροχες μυρωδιές των αντηλιακών, της καρύδας και της παραλίας κλεισμένες σε ένα μπουκάλι. Το άρωμα που σου ξυπνάει αναμνήσεις και φέρνει στο μυαλό σου καλοκαιρινές στιγμές. Άρωμα δροσερό, φρέσκο, που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε καθαριότητα και θαλασσινή αύρα. Αν πάλι έχεις αδυναμία στα γλυκά αρώματα επέλεξε ένα άρωμα γλυκό και floral, που προσδίδει ένταση και φινέτσα και εμπεριέχει χυμούς καλοκαιρινών αρωμάτων.

Δοκίμασε το Body Mist Maldives

 

ή το Body Mist Coconut Dream

Αφήστε μια απάντηση