Οι «Μικροί Αρωματοποιοί» της ZONIOU γίνονται θεσμός!

Overbooked πέρσι οι «Μικροί Αρωματοποιοί» !

Η δημιουργική, βιωματική δράση που διοργανώνει κάθε χρόνο η αρωματοποιία Zoniou και απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στο ΥΨΙΛΟΝ, Εδέσσης 5 του οποίου ο 1ος όροφος θα μετατραπεί σε ένα μαγευτικό σκηνικό γεμάτο από αρώματα.

Η ιδέα για αυτή την έξυπνη δράση ξεκίνησε πέρσι, στα πλαίσια της αγάπης της ίδιας της αρωματοποιού για τα παιδιά, που εκείνη την ημέρα θα γίνουν Μικροί Αρωματοποιοί. Καλούνται να απελευθερώσουν τη φαντασία και τις αισθήσεις τους για να δημιουργήσουν το δικό του άρωμα, το οποίο και στη συνέχεια θα κάνουν δώρο στην μαμά τους για τα Χριστούγεννα. Την προσπάθεια τους θα καθοδηγούν σε όλα τους τα βήματα εξειδικευμένοι συνεργάτες και εκπαιδευτικοί.

Όπως και πέρσι, μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση μίας φιλανθρωπικής οργάνωσης που φροντίζει τα παιδιά. Φέτος θα είναι το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 8 ευρώ / παιδί και είναι απαραίτητη η προκράτηση στα καταστήματα ZONIOU [ Μητροπολίτου Ιωσήφ 17. ή Βίκτωρος Ουγκω 9 & Βεροίας ] , όπου και μπορείτε να δηλώσετε την ομάδα στην οποία επιθυμείτε να συμμετάσχετε.

Ώρες έναρξης ομάδων 10:00 πμ, 11:00 πμ, 12:00 πμ, 13:00πμ και 17:00 πμ, 18:00 πμ και 19:00 πμ 
Δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι 27 Νοεμβρίου 
Μια διαφορετική Κυριακή μας περιμένει στο ΥΨΙΛΟΝ!

Αφήστε μια απάντηση